Η Nintendo θέλει να πουλήσει 20 εκ. Switch το επόμενο οικονομικό έτος 

Αυτό ελπίζει ο Kimishima

Η Nintendo θέλει να πουλήσει 20 εκ. Switch το επόμενο οικονομικό έτος

Η εξαιρετική εμπορική πορεία του Nintendo Switch, το οποίο έχει καταφέρει μέσα σε διάστημα λίγων μηνών να πουλήσει περισσότερα από δέκα εκατομμύρια, έβγαλε άκυρες τις προβλέψεις πολλών αναλυτών. Όπως φαίνεται, ο ιαπωνικός κολοσσός είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την απήχηση της κονσόλας και συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Nintendo, Tatsumi Kimishima, έκανε μια πολύ αισιόδοξη πρόβλεψη για το επόμενο οικονομικό έτος.

Ο Kimishima θα ήθελε το Switch να πουλήσει περισσότερα από 20 εκατομμύρια μέσα στο οικονομικό έτος 2018. Οι προβλέψεις για το τρέχων οικονομικό έτος θέλουν την κονσόλα να πουλά 14 εκατομμύρια. Ο τρόπος που η Nintendo θα το πετύχει αυτό είναι με την κυκλοφορία τίτλων που επιτρέπουν νέους τρόπους παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, ο Kimishima δήλωσε:

Προβλέπουμε την πώληση 14 εκατομμυρίων μονάδων το 2017 και σχεδιάζουμε να επιταχύνουμε τη δυναμική της κονσόλας με την κυκλοφορία λογισμικού που επιτρέπει νέους τρόπους παιχνιδιού.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην πολιτική της εταιρίας σχετικά με τα DLC, επισημαίνοντας πως θέλει να επιτρέπουν στους παίκτες να ασχολούνται για πολύ καιρό με ένα παιχνίδι.

7 σχολιο(α)