Ξανά online οι servers του Gran Turismo Sport

Έπειτα από τα προβλήματα των τελευταίων ημερών
26 Δεκεμβρίου 2017 18:18
Ξανά online οι servers του Gran Turismo Sport

Είναι συνηθισμένο φαινόμενο οι διαδικτυακές υπηρεσίες διαφόρων παιχνιδιών και κονσολών να συναντούν προβλήματα τις ημέρες των Χριστουγέννων, εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των νέων παικτών που ανοίγουν τα δώρα τους και πλημμυρίζουν τα δίκτυα. Ακριβώς αυτό συνέβη και με το πρόσφατο Gran Turismo Sport. Οι servers του παιχνιδιού αντιμετώπιζαν προβλήματα τις τελευταίες ημέρες. Αυτό ήταν ιδιαίτερα σημαντικό καθώς σχεδόν τα πάντα στο παιχνίδι συνδέονται με τις online υπηρεσίες εξαιτίας της always online φύσης του και οι παίκτες δεν μπορούσαν ούτε να κάνουν save την πρόοδό τους.

Η λειτουργία των servers του παιχνιδιού έχει αποκατασταθεί πλέον κανονικά. Σύμφωνα με τον παραγωγό του τίτλου, Kazunori Yamauchi, το πρόβλημα προκλήθηκε επειδή το PSN ανίχνευσε λανθασμένα την τεράστια αύξηση των παικτών του Gran Turismo Sport ως επίθεση στο ίδιο το δίκτυο.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα κυκλοφόρησε και το GT League, ένα single player campaign mode για τον τίτλο όπως αυτά που είχαμε συνηθίσει στα παλιά παιχνίδια της Polyphony Digital. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την ενημέρωση πατώντας εδώ.