Φήμη: Το επόμενο Battlefield θα είναι το Bad Company 3

Επιστροφή σε ταχύτερο gameplay και απουσία microtransactions
12 Δεκεμβρίου 2017 13:38
Φήμη: Το επόμενο Battlefield θα είναι το Bad Company 3

Παρόλο που το Battlefield 1 μόλις έλαβε το πιο πρόσφατο μεγάλο του expansion που ακούει στο όνομα Turning Tides, είναι κατά κάποιον τρόπο κοινό μυστικό πως η Electronic Arts και η DICE εργάζονται πάνω στο επόμενο κεφάλαιο της σειράς. Πλέον νέες φήμες που κάνουν το γύρο το διαδικτύου θέλουν το επόμενο Battlefield να είναι το Bad Company 3.

Πιο αναλυτικά, ο YouTuber, AlmightyDaq, ο οποίος στο παρελθόν είχε διαρρεύσει πολλές πληροφορίες για το Battlefiled 1 που ήταν σωστές, αναφέρει πως η εταιρία ετοιμάζει τη συνέχεια των Bad Company. Το campaign του τίτλου θα μας μεταφέρει σε διάφορες τοποθεσίες κατά τη διάρκεια και μετά του πολέμου του Βιετνάμ. Το παιχνίδι δεν θα ακολουθεί συγκεκριμένα ιστορικά γεγονότα. Στον τίτλο θα συμπεριλαμβάνονται τα Conquest, Rush, Operations, Domination, Team Deathmatch modes, ενώ θα υπάρχει και ένα 5v5 game mode παρόμοιο με το Squad Obliteration.

Οι χάρτες θα εστιάσουν στο πιο άμεσο gameplay, αντί για τεράστιες μάχες και θα μοιάζουν περισσότερο με τους Oasis Grand Bazaar και Harvest Day των Bad Company 2 και Battlefield 3. Όσον αφορά το οπλοστάσιο θα υπάρχουν όπλα του Ψυχρού πολέμου και του πολέμου του Βιετνάμ και η παραμετροποίησή τους θα μοιάζει περισσότερο με το Battlefield 4 και όχι με την πιο απλοποιημένη εκδοχή του Battlefield 1. Επίσης, η παραμετροποίηση των οχημάτων και των χαρακτήρων θα είναι εξίσου βελτιωμένη. Το παιχνίδι θα έχει διάφορα οχήματα όπως μοντέρνα τανκς, LAVs και ελικόπτερα. Τα classes στο Bad Company 3 θα είναι τα Engineer, Support, Assault και Recon, όπως και στον προκάτοχό του. Το gameplay συνολικά θα έχει πιο γρήγορο ρυθμό και μεγαλύτερο ‘skill gap’.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο AlmightyDaq αναφέρει πως δεν θα υπάρχουν microtransactions, τουλάχιστον για την αρχή και το παιχνίδι δεν θα ακολουθήσει το δρόμο του Star Wars Battlefront II που ξεσήκωσε τεράστιες αντιδράσεις. Ο τίτλος αναμένεται να αποκαλυφθεί στην E3 2018.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο που έχει πολλές περισσότερες πληροφορίες.