Νέο video για το Spider-Man της Insomniac Games

O Spidey του PS4 έρχεται με μπόλικο μεράκι από τους δημιουργούς
09 Δεκεμβρίου 2017 19:55
Νέο video για το Spider-Man της Insomniac Games

Εν μέσω του PlayStation Experience 2017, η Marvel Entertainment κυκλοφόρησε ένα νέο video για το άκρως αναμενόμενο Spider-Man του PS4. Στο behind the scenes υλικό, οι συγγραφείς του Spider-man, Dan Slott και Christos Cage μιλούν για το πως ενσωματώθηκαν στην αντίστοιχη ομάδα της Insomniac Games για να γράψουν μια νέα ιστορία από τους fans προς τους fans του Ανθρώπου Αράχνη, ενώ μέσα σε αυτά υπάρχουν και μερικές καινούργιες gameplay σκηνές. 

Επιπροσθέτως, ο Executive Creative Director της Marvel Games, Bill Roseman, και ο Bryan Intihar της Insomniac Games, μοιράστηκαν μέσω του Periscope νέες πληροφορίες για τον Spider-Man τίτλο. Μάθαμε πως η ανάπτυξη του παιχνιδιού προχώρησε απίστευτα πολύ από την Ε3 μέχρι σήμερα και πως ο Intihar τσεκάρει κάθε εβδομάδα στο σπίτι του το δημιούργημα της Insomniac, λέγοντας πως βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο. Η ομάδα που είναι υπεύθυνη για την μετακίνηση του Spidey, κοινώς το "traversal", αναφέρει πως το swinging μοιάζει πολύ πιο γρήγορο από ότι στην Ε3 και πως αυτό θα είναι ένα από τα καλύτερα σημεία του παιχνιδιού. 

Σκοπός της ομάδας είναι να μην εμποδίζει τίποτα τον Peter Parker και τον παίκτη στην εξερεύνηση του. Αν για παράδειγμα συναντά συνεχώς εμπόδια, π.χ. ένα κτίριο αρχίζει να τρέχει στον τοίχο αυτόματα και έτσι να μην διακόπτεται το μομέντουμ. Επίσης, το παιχνίδι θα μείνει πιστό στο δόγμα του Spider-Man του να μη σκοτώνει. Είναι κάτι που η Marvel διασφάλισε ώστε να αντιληφθεί η Insomniac πλήρως για αυτό και αν θα πετάξετε κάποιον από την άκρη ενός κτιρίου αυτόματα ο Spidey θα τον ασφαλίσει με ιστό αράχνης. 

Το Marvel's Spider-Man θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PS4 μέσα στο 2018.