Sony: “Τα single-player παιχνίδια είναι αυτό που κάνουμε καλά”

Αιχμές για τα Games as a Service
09 Δεκεμβρίου 2017 17:24
Sony: “Τα single-player παιχνίδια είναι αυτό που κάνουμε καλά”

 Κατά τη διάρκεια του αρχικού πάνελ του PlayStation Experience 2017, o πρόεδρος και CEO της Sony Interactive Entertainment America και πρόεδρος των Worldwide Studios της εταιρίας, Shawn Layden, μίλησε για την σχέση της Sony με τα single-player παιχνίδια. Συγκεκριμένα, τόνισε για άλλη μια φορά πως η εταιρία είναι αφοσιωμένη στο single-player, επισημαίνοντας πως τα Worldwide Studios της αγαπούν την αφήγηση. Ο Layden δήλωσε πως κατά την προσωπική του άποψη, τα single-player παιχνίδια “είναι αυτό που κάνει καλά” η εταιρεία.

Φέρνοντας ως παράδειγμα τα Horizon Zero Dawn, God of War, Detroit: Become Human και Uncharted, το υψηλόβαθμο στέλεχος του PlayStation τόνισε πως αυτή είναι η κατεύθυνση στην οποία θα συνεχίσει να δίνει περισσότερο βάρος η Sony. Μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως δεν πρόκειται ποτέ να πάει σε κάποια ομάδα και “επειδή διάβασε κάτι για τα Games as a Service σε κάποιο περιοδικό, να την αναγκάσει να φτιάξει κάτι τέτοιο”.

Στο ίδιο πάνελ ο managing director της Guerrilla Games, Hermen Hulst, έκανε γνωστό πως το Horizon Zero Dawn είναι με μεγάλη διαφορά το παιχνίδι του στούντιο με τις περισσότερες πωλήσεις, παρόλο που είναι ο πρώτος αμιγώς single-player τίτλος που έχουν φτιάξει εδώ και πολλά χρόνια. Ο Hulst συνέχισε λέγοντάς πως τα single-player παιχνίδια είναι εξαιρετικά σημαντικά και πιστεύει πως πάντα θα υπάρχει ένα κοινό και για αυτά.