Star Wars Battlefront II: Έφτασαν οι πρώτες αλλαγές για τα lootboxes και το progression

Αυξάνει τα Rewards η DICE
04 Δεκεμβρίου 2017 18:47
Star Wars Battlefront II: Έφτασαν οι πρώτες αλλαγές για τα lootboxes και το progression

Έπειτα από τις τεράστιες αντιδράσεις που ξεσήκωσε το Star Wars Battlefront II κατά την διάρκεια της early access κυκλοφορίας του στο Origin/EA Access, η DICE και η Electronic Arts απενεργοποίησαν προσωρινώς τα microtransactions του παιχνιδιού και υποσχέθηκαν πως θα προβούν σε αλλαγές.

Η ομάδα ανάπτυξης διέθεσε μια νέα ενημέρωση που φέρνει των πρώτο γύρο των αλλαγών στο progression σύστημα του τίτλου. Συγκεκριμένα, αν και τα loot boxes και ο τρόπος απόκτησης των διαφόρων αντικειμένων παραμένει ίδιος και απαράλλαχτος, πλέον έχει αυξηθεί ο αριθμός των credits που θα λαμβάνετε από κάθε αγώνα. Συγχρόνως, το όριο των credits που μπορείτε να λάβετε από το Arcade mode δεν έχει αφαιρεθεί, αλλά αυξήθηκε αισθητά. Τέλος, τα δωρεάν loot boxes που παίρνουν οι παίκτες όταν συνδέονται κάθε μέρα δίνουν καλύτερα rewards και περισσότερα crafting αντικείμενα.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τις παραπάνω αλλαγές και τα πλάνα της ομάδας για το Star Wars Battlefront II: The Last Jedi Season και γενικότερα για το μέλλον του τίτλου, πατώντας εδώ. Επίσης, την άποψη μας για το Battlefront 2 μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ