Sony: "Θα συνεχίσουμε να φτιάχνουμε παιχνίδια που θα αγγίζουν την ψυχή σας"

Ο πρόεδρος της Sony Japan μιλάει για το μέλλον του PlayStation
30 Νοεμβρίου 2017 15:21
Sony:

Κατά την διάρκεια της τελετής για τα ετήσια βραβεία του PlayStation στο Grand Prince ξενοδοχείο στο Tokyo, ο πρόεδρος της Sony για την Ιαπωνία και την Ασία, Atsushi Morita, έδωσε μία ομιλία σχετικά με το μέλλον του PlayStation και της βιομηχανίας. Αρχικά, ο Morita ευχαρίστησε τους δημιουργούς για τα "καταπληκτικά" παιχνίδια που φτιάχνουν, αλλά επίσης και τους gamers που "υποστηρίζουν δυνατά" το PlayStation. Πιο αναλυτικά:

"Τα παιχνίδια συνεχίζουν να εξελίσσονται, απορροφώντας τα καλύτερα από όλα τα είδη ψυχαγωγίας μαζί με την πρόοδο της τεχνολογίας. Σήμερα είναι η πιο πρωτοποριακή μορφή ψυχαγωγίας. Προσφέρουν απόλυτη διασκέδαση, έχουν την δύναμη να κινούν τις καρδιές μας και εμείς θέλουμε να μεταφέρουμε το θαύμα των βιντεοπαιχνιδιών σε περισσότερο κόσμο και να δημιουργήσουμε παιχνίδια ως κάτι μοναδικό που συνδέει τους ανθρώπους, κάτι που οι άνθρωποι αυτοί θα μπορούν να απολαύσουν άνετα. Θα θέλαμε να αυξήσουμε τα παιχνίδια σε μία όλο και μεγαλύτερη διάσταση".

Στην συνέχεια ο Morita πρόσθεσε πως αυτή η αποστολή δεν γίνεται να επιτευχθεί χωρίς τους developers και αυτούς που εργάζονται για την βιομηχανία, ενώ ταυτόχρονα υποσχέθηκε πως θα συνεχίσουν να φτιάχνουν παιχνίδια που φέρνουν χαρά στους παίκτες.

"Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να πετύχουμε ένα PlayStation σε κάθε σπίτι και θα συνεχίσουμε να αφιερώνουμε τους εαυτούς μας έτσι ώστε να παραδώσουμε πολλούς τίτλους, που θα σας φέρουν απόλυτη χαρά και θα αγγίξουν την ψυχή σας".

Αυτά ήταν λίγα από τα λόγια της ομιλίας του προέδρου της Sony της Ιαπωνίας. Η εταιρία υπόσχεται να εργάζεται καθημερινά για να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους παίκτες που θα τους μείνουν αξέχαστες.