Need for Speed Payback: Αλλαγές στα microtransactions

Μετά την κατακραυγή για το Star Wars Battlefront II
21 Νοεμβρίου 2017 09:11
Need for Speed Payback: Αλλαγές στα microtransactions

Το Star Wars Battlefront ΙΙ ευθύνεται για την μεγαλύτερη αντιπαράθεση στην gaming κοινότητα για φέτος, με τους παίκτες να διαμαρτύρονται για τον τρόπο ενσωμάτωσης των loot boxes και των microtransactions. Όπως σας ενημερώσαμε, οι retail πωλήσεις του στα πλαίσια της πρώτης του εβδομάδας στην Αγγλία ήταν μειωμένες κατά 60% σε σχέση με το πρώτο Battlefront.

Ωστόσο, μπορεί τα βλέμματα να ήταν στραμμένα στον τίτλο της DICE, αλλά τα loot boxes και τα microtransactions δεν έλειπαν ούτε από Need for Speed: Payback της EA. Μάλιστα, πολλοί παίκτες και κριτικοί επισήμαναν πως το παιχνίδι καταστρέφετε από το υπερβολικό monetization. Η κατακραυγή που συνάντησε το  Star Wars Battlefront II φαίνεται πως ταρακούνησε την EA, η οποία προέβη σε αλλαγές και στον racing τίτλο.

Η ομάδα ανάπτυξης Ghost Games με δημοσίευσή της στο Reddit έκανε γνωστό πως έχει αλλάξει το progression σύστημα. Πλέον τα loot crates θα προσφέρουν περισσότερα Rep και Bank, ενώ οι παίκτες θα έχουν και μεγαλύτερες ανταμοιβές από το ίδιο το παιχνίδι, χωρίς να χρειάζεται να ανοίγουν κουτιά.

Ακολουθεί η λίστα με τις αλλαγές.

  • Increased the amount of REP awarded by taking part in events.
  • Increased the amount of Bank awarded by taking part in events.
  • Bait crates now reward increased REP.
  • Bait crates now reward increased Bank.
  • Competing against a Roaming Racer will reward you with increased REP.
  • Competing against a Roaming Racer will reward you with increased Bank.
  • Air Suspension will now appear more frequently within Shipments.
  • Slightly increased REP and Bank for finishing an event outside of first place.

Το στούντιο τόνισε πως περισσότερες αλλαγές είναι καθ’ οδόν. Όπως και το Battlefront II, το Need for Speed Payback έχει και αυτό το δικό ειδικό νόμισμα που οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν με κανονικά χρήματα και στη συνέχεια να προμηθευτούν τα λεγόμενα Shipments. Πρόκειται για loot boxes που περιέχουν Bank, Vanity Items και Part Tokens για να τροποποιείτε το αμάξια σας.