Hideki Kamiya: "Θέλω να κάνω remake τα DMC και Viewtiful Joe"

"Ή έστω ένα πραγματικό sequel του Okami"
20 Νοεμβρίου 2017 14:48
Hideki Kamiya:

Hideki Kamiya, ένας δημιουργός που πολλοί μπορεί να γνωρίζετε καθώς έφερε στον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών τίτλους όπως τα Devil May Cry, Bayonetta, Viewtiful Joe, Okami και πολλά ακόμη. Εδώ και αρκετά χρόνια, ο Kamiya εργάζεται ως director και game designer στην Platinum Games, αλλά πολλές φορές ο δημιουργός μοιράζεται διάφορες σκέψεις του μέσω του Twitter του, ειδικά για τα χρόνια που δούλευε στην Capcom. Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Dengeki PlayStation, ο Kamiya εξέφρασε το ενδιαφέρον του για ένα Devil May Cry και Viewtiful Joe Remake, ένα crossover ανάμεσα στα Bayonetta και Devil May Cry ή ένα πραγματικό sequel για το Okami. Πιο αναλυτικά:

"Θέλω να δουλέψω σε ένα Devil May Cry και Viewtiul Joe remake, ή σε ένα πραγματικό sequel για το Okami. Μία συνεργασία με τον Dante (από το Devil May Cry) και την Bayonetta θα είχε επίσης πλάκα. Αγαπητή Capcom, αν είστε εντάξει με κάποιον σαν εμένα, θα βοηθήσω οποτεδήποτε. Τις καλύτερες ευχές μου. Όλοι, σκύψτε τα κεφάλια σας μαζί μου!".

Το καλύτερο σε όλη την συνέντευξη του Kamiya είναι η συνηθισμένη δόση ειρωνείας στην τελευταία πρόταση. Όπως και να έχει, αξιοθαύμαστο το γεγονός πως μετά από τόσα χρόνια ο δημιουργός θέλει μέχρι και σήμερα να ξαναδημιουργήσει τα παλιά του παιχνίδια, ενώ είναι θετικός και για ένα sequel του Okami.