EA: "Το Anthem φαίνεται πολύ συναρπαστικό"

Αρκετά ενθουσιασμένη η εκδότρια εταιρία για το 2018
15 Νοεμβρίου 2017 14:52
EA:

Αρκετός καιρός έχει περάσει από τότε που ακούσαμε, ή διαβάσαμε κάτι νεότερο για το Anthem, το παιχνίδι της EA που κατάφερε και έριξε σαγόνια με τον οπτικό του τομέα στην Ε3. Από ότι φαίνεται η ανάπτυξη του παιχνιδιού προχωρά ομαλά σύμφωνα με τον Chief Financial Officer της EA, Blake Jorgensen, όπου μοιράστηκε περισσότερες πληροφορίες στα πλαίσια της UBS Global Technology Conference 2017. Ο Jorgensen παρευρέθηκε στο Edmonton και επισκέφθηκε την ομάδα για να δει την πρόοδο της μαζί με το Chief Executive Officer Andrew Wilson. Το παιχνίδι σύμφωνα με αυτούς, "φαίνεται πολύ συναρπαστικό" και η ομάδα έχει κάνει "μία εκπληκτική δουλειά", ενώ η EA "είναι πολύ ενθουσιασμένη για αυτό για την επόμενη χρονιά".

Τα νέα δεν σταματούν εδώ. Γνωστοποιήθηκε πως η ομάδα της Jade Raymond στο Μοντρεάλ δημιουργεί ένα νέο franchise, το οποίο θα κυκλοφορήσει το οικονομικό έτος 2021 (δηλαδή από τον Απρίλιο 2020 μέχρι και τον Μάρτιο 2021). Ο Jorgensen δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει πως το παιχνίδι της Motive "φαίνεται και αυτό φανταστικό και πολύ συναρπαστικό" με "πολύ ενδιαφέρον gameplay που πιστεύει πως κανείς δεν έχει ξαναδεί". Τέλος, εκτός του Anthem και της ομάδα της Jade Raymond, η εταιρία εργάζεται σε πολλούς νέους τίτλους, που πιστεύει πως θα γίνουν franchises.

Αυτές είναι λίγες πληροφορίες για το μέλλον της ΕΑ. Το Anthem έχει ως παράθυρο κυκλοφορίας το 2018 στα PS4, Xbox One και PC.