Η κονσόλα της Atari θα κοστίζει $300 και θα έχει επεξεργαστή της AMD 

Με Linux θα έρχεται το Ataribox

Η κονσόλα της Atari θα κοστίζει $300 και θα έχει επεξεργαστή της AMD

Μιλώντας στο VentureBeat, ο δημιουργός και general manager του Ataribox, Feargal Mac, μίλησε για την επιστροφή της Atari στον χώρο των κονσολών. Συγκεκριμένα, η κονσόλα αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2018 και η εταιρία θα καταφύγει μέχρι το τέλος του έτους στο Indiegogo για να χρηματοδοτήσει το εγχείρημά της. Το κόστος της κονσόλας θα κυμαίνεται από $250 έως $300 και θα φέρει επεξεργαστή της AMD, καθώς και Radeon κάρτα γραφικών.

Ο Mac μιλώντας για το Ataribox, τόνισε:

Ο κόσμος έχει συνηθίσει την ευελιξία των PC, αλλά οι περισσότερες συσκευές που συνδέονται στην τηλεόραση είναι κλειστά συστήματα με καταστήματα περιεχόμενου. Εμείς θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα εξαιρετικό προϊόν που συνδέεται με την τηλεόραση και οι χρήστες θα μπορούν να παίξουν, να κάνουν stream και να περιηγηθούν με όσο περισσότερη ελευθερία γίνεται, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε μεταχειρισμένα παιχνίδια από άλλους παρόχους περιεχομένου.

Επιλέξαμε να κυκλοφορήσουμε το Ataribox με το Indiegogo, δεδομένης της έμφασης που δίνουν στην παροχή τεχνολογικών προϊόντων και την ισχυρή διεθνή παρουσία τους σε περισσότερες από 200 χώρες, επιτρέποντάς μας να φτάσουμε και να εμπλέξουμε όσο το δυνατόν περισσότερους οπαδούς της Atari σε όλο τον κόσμο.

Είναι ένα πολύ ευέλικτο προϊόν και δεν θα χρειαστεί να ξοδεύετε περισσότερα χρήματα αν δεν θέλετε.

Κατά κάποιον τρόπο, αγοράζετε κάποια ελευθερία.

5 comment(s)