Φήμη: Το AC Origins θα "τρέχει" στα 1080p και 60 FPS στο Xbox One X;

H Ubisoft έδωσε τη δική της απάντηση
06 Σεπτεμβρίου 2017 12:18
Φήμη: Το AC Origins θα

Η νέα Αιγυπτιακή περιπέτεια της Ubisoft μπορεί να μας έχει εντυπωσιάσει οπτικά, αλλά αρκετοί fans αναρωτιούνται για την απόδοση που θα έχει το Assassin's Creed Origins στο Xbox One X και πως ακριβώς θα εκμεταλλεύεται αυτή την παραπάνω ιπποδύναμη. Πριν λίγες ημέρες, ο YouTuber Dee Batch ανέφερε σε βίντεο πως ο τίτλος θα περιλαμβάνει mode που θα προσφέρει 1080p και 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο κάνοντας την εμπειρία ακόμα πιο ομαλή. Ευτυχώς, διάφορα μέσα του χώρου και συγκεκριμένα το DualShockers, κατάφερε και ήρθε σε επαφή με την Ubisoft και έλαβε μία απάντηση για το εν λόγω θέμα. Πιο αναλυτικά:

Είναι αρκετά νωρίς για να πούμε, καθώς το framerate του παιχνιδιού μέχρι και σήμερα δεν έχει κλειδωθεί. Ο στόχος μας είναι να εκμεταλλευτούμε πλήρως την όλη αυτή ιπποδύναμη, έτσι ώστε να παραδώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε όλες τις πλατφόρμες. Το Assassin's Creed Origins θα χρησιμοποιεί dynamic resolution, που σημαίνει πως η ανάλυση θα προσαρμόζεται έτσι ώστε να εξασφαλιστεί ένα ομαλότερο framerate και η καλύτερη δυνατή εικόνα σε όλες τις καταστάσεις.

Από ότι φαίνεται τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί για αυτό το νέο υποτιθέμενο mode, επομένως, όλα τα παραπάνω είναι απλές φήμες. Το Assassin's Creed Origins κυκλοφορεί στις 27 Δεκεμβρίου στα PS4, Xbox One και PC.