FIFA 18: Story trailer με Cristiano Ronaldo και … James Harden

Το ταξίδι του Hunter συνεχίζεται
02 Σεπτεμβρίου 2017 11:08
FIFA 18: Story trailer με Cristiano Ronaldo και … James Harden

Στα πλαίσια της συνέντευξης Τύπου της EA για την E3 2017 πήραμε μια πρώτη και μικρή γεύση από το story mode του FIFA 18. Ωστόσο, με την κυκλοφορία του παιχνιδιού να πλησιάζει, η εταιρία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο story trailer για το κινηματογραφικό Journey: Hunter Returns mode του ποδοσφαιρικού τίτλου, το οποίο μπορείτε να το δείτε μέσα από τον player που ακολουθεί.

Στο Journey: Hunter Returns πρωταγωνιστεί ξανά ο Alex Hunter που γνωρίσαμε για πρώτη φορά στο story mode του FIFA 17 και ο οποίος ετοιμάζεται για το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του, αφού οι FC Bayern, Atlético Madrid και Paris Saint-Germain θέλουν όλες να τον αποκτήσουν. Στο εν λόγω mode οι παίκτες θα συναντήσουν και ένα τεράστιο καστ γνωστών αθλητών, με τους Cristiano Ronaldo, Antoine Griezmann, Thomas Müller, Thierry Henry και Rio Ferdinand να δηλώνουν το παρών. Ακόμα και ο James Harden του NBA θα κάνει μια ειδική εμφάνιση. Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.

Το FIFA 18 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου για τα PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Nintendo Switch και PC.