Εταιρία αγανάκτησε και έδωσε το παιχνίδι της δωρεάν μέσω torrent

Διαβάστε για την δύσκολη απόφαση της Acid Wizard Studio
27 Αυγούστου 2017 13:19
Εταιρία αγανάκτησε και έδωσε το παιχνίδι της δωρεάν μέσω torrent

Υπάρχουν στιγμές που στη ζωή μας έρχεται η ώρα να πάρουμε πολύ δύσκολες αποφάσεις. Μια τέτοια απόφαση πήρε πρόσφατα η Acid Wizard Studio για το παιχνίδι της ονόματι Darkwood. Η κυκλοφορία του συνοδεύτηκε από ιδιαίτερα θετικές κριτικές και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η εταιρία να δεχτεί πολλά scam (ψεύτικα) e-mails από ανθρώπους που υποστήριζαν πως ήταν μέλη του Τύπου ή YouTubers ώστε να παίξουν και να κάνουν review το παιχνίδι.

Τα μέλη της ομάδας δήλωσαν πως αυτό τους περιόριζε στο να κάνουν διαγωνισμούς ώστε να το κερδίσουν άνθρωποι που δεν είχαν τα λεφτά να το αγοράσουν, αλλά επίσης δεν ήθελαν αυτά τα κλειδιά να πωλούνται σε key reselling sites, δηλαδή ιστοσελίδες που πουλάνε κλειδιά παιχνιδιών για εξαργύρωση. Για αυτό το λόγο, προχώρησαν στη κυκλοφορία ενός torrent αρχείου που περιείχε το πλήρες παιχνίδι στην ιστοσελίδα PirateBay. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωσή τους.

Αν δεν έχετε τα λεφτά και θέλετε να παίξετε το παιχνίδι, έχουμε ένα ασφαλές torrent στο Pirate Bay με τη τελευταία έκδοση του Darkwood (1.0 hotfix 3), εντελώς DRM-free. Δεν υπάρχει κανένα κόλπο εδώ, ούτε πειρατικά καπέλα στους χαρακτήρες ή οτιδήποτε αντίστοιχο. Έχουμε μόνο να ζητήσουμε κάτι από εσάς. Αν σας αρέσει το Darkwood και θέλετε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε παιχνίδια, αγοράστε το στο μέλλον, σε κάποια περίοδο εκπτώσεων ή μέσα από το Steam, το GOG ή το Humble Store.

Σας παρακαλούμε πάρα πολύ μην το αγοράσετε από οποιαδήποτε ιστοσελίδα που πουλάει κλειδιά. Αγοράζοντας το από εκεί, συνεχίζετε να τρέφετε τον καρκίνο αυτής της βιομηχανίας.

Tags: