EA: “Δεν υπάρχει λόγος για να μην επιστρέψουν τα Mass Effect”

Ενθαρρυντικά λόγια από στέλεχος της εταιρίας
23 Αυγούστου 2017 15:20
EA: “Δεν υπάρχει λόγος για να μην επιστρέψουν τα Mass Effect”

Το μέλλον της σειράς Mass Effect δεν είναι ξεκάθαρο την παρούσα χρονική στιγμή, καθώς φήμες θέλουν το franchise να έχει μπει "στην πάγο", ενώ η ομάδα ανάπτυξης του Andromeda αποτελεί πλέον παρελθόν και έχει σταματήσει την υποστήριξη του τίτλου. Ωστόσο, ο πατέρας της σειράς Casey Hudson πρόσφατα έδωσε κάποιες ελπίδες. Τώρα, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Electronic Arts, Patrick Söderlund, τόνισε πως δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που να αποτρέπει την BioWare και την EA από το να επιστρέψουν στη sci-fi σειρά κάποια στιγμή στο μέλλον.

Συγκεκριμένα, ο Söderlund δήλωσε:

Λοιπόν, η προσωπική μου γνώμη είναι πως το παιχνίδι...συνήθως δεν το κάνω αυτό, αλλά είναι από τις φορές που αισθάνομαι ότι το παιχνίδι έχει επικριθεί λίγο περισσότερο από αυτό που του άξιζε. Πιστεύω ότι το παιχνίδι είναι πραγματικά καλό. Ναι, πρέπει να αναγνωρίσουμε το γεγονός ότι υπήρχαν κάποια πράγματα που ίσως θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα, απολύτως, αλλά συνολικά, εάν πάτε και αγοράσετε σήμερα το παιχνίδι με όλα όσα υπάρχουν σε αυτό τώρα, προσωπικά πιστεύω ότι είναι κάτι που αξίζει να αγοράσει κάποιος.

Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θα πω. Το δεύτερο που θα πω είναι για το Mass Effect ως franchise, το οποίο έχει τόσο μεγάλο κοινό. Έχω δει τους ανθρώπους να λένε: “H EA δεν θα φτιάξει άλλα Mass Effect”. Δεν βλέπω κανένα λόγο να μην επιστρέψουμε στο Mass Effect. Γιατί όχι; Είναι ένα θεαματικό σύμπαν, είναι μια αγαπημένη σειρά, έχει ένα μεγάλο κοινό και είναι ένα παιχνίδι που έχει κάνει πολλά για την EA και για την BioWare.

Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι όποτε φέρουμε πίσω το Mass Effect ξανά, πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι θα το επαναφέρουμε με πραγματικό τρόπο και σε ένα φρέσκο, συναρπαστικό μέρος. Αυτή είναι η δουλειά μου και αυτή είναι η δουλειά του Casey, η δουλειά της BioWare και της ομάδας του Mass Effect: Να καταλάβουμε με τι μοιάζει αυτή η εμπειρία. Δεν το ξέρουμε ακόμα, αλλά θα το μάθουμε.