Η Deep Silver θα αναλάβει την έκδοση του Shenmue III

Ενώ δημοσιεύθηκαν και δύο νέες φωτογραφίες
17 Αυγούστου 2017 12:50
Η Deep Silver θα αναλάβει την έκδοση του Shenmue III

Μια νέα συμφωνία έκλεισε η ομάδα ανάπτυξης του Shenmue III, Ys Net με την Deep Silver. Πιο αναλυτικά, η Deep Silver θα αναλάβει την έκδοση του παιχνιδιού παγκοσμίως σε retail και σε ψηφιακή μορφή για τα PlayStation 4 και PC. Μερικά λόγια από τον θρυλικό Yu Suzuki, τον director του παιχνιδιού για το εν λόγω θέμα:

Είμαι πολύ ευχαριστημένος που εξασφαλίσαμε αυτή την παγκόσμια συνεργασία με την Deep Silver, η οποία αποτελείται από απίστευτους άντρες και γυναίκες που έχουν ένα βαθύ πάθος για να φέρουν ιαπωνικούς τίτλους στον υπόλοιπο κόσμο. Μέσα από αυτή την διαδικασία, η Deep Silver έχει εκφράσει ένα βαθύ πάθος για τα ιαπωνικά παιχνίδια, για το Shenmue franchise και για τους fans του - αυτό μου δίνει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο Shenmue III και το ότι βρήκαμε τον καλύτερο δυνατό συνεργάτη.

Επιπλέον, μετά την ανακοίνωση, η εκδότρια εταιρία μέσα από δελτίου Τύπου που έστειλε, αποκάλυψε και δύο ολοκαίνουριες εικόνες από το τρίτο κεφάλαιο της περιπέτειας του Ryo Hazuki. Σε αυτές παρουσιάζεται ο πρωταγωνιστής μαζί με την Shenhua Ling και το τεράστιο Σινικό τείχος της Κίνας. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Shenmue III είναι προγραμματισμένη για το δεύτερο εξάμηνο του 2018. Ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος στα PlayStation 4 και PC.