We Happy Few: Ημερομηνία κυκλοφορίας και PS4 έκδοση

Πλήρης retail κυκλοφορία με την υποστήριξη της Gearbox
17 Αυγούστου 2017 09:54
We Happy Few: Ημερομηνία κυκλοφορίας και PS4 έκδοση

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα ανάπτυξης, Compulsion Games, το We Happy Few θα φύγει σύντομα από το early access στάδιο και η πλήρης κυκλοφορία του είναι προγραμματισμένη για τις 13 Απριλίου του 2018. Πέρα από τα Xbox One και PC, όπου η πρώιμη έκδοση του τίτλου είναι ήδη διαθέσιμη, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει και για το PS4, την ίδια μέρα.

Μάλιστα, το We Happy Few δεν θα γίνει διαθέσιμο μόνο ψηφιακά, αλλά στα ράφια των καταστημάτων θα ανέβει και ένα κανονικό retail πακέτο και μια συλλεκτική έκδοση. Η τιμή του θα ανέρχεται στα $59.99 για την απλή έκδοση και στα $149.99 για το Collector’s Set. Η συλλεκτική θα περιλαμβάνει τα εξής αντικείμενα:

  • Replica Bobby Mask
  • The “You Look Smashing” 3-Tiered Lamp
  • Uncle Jack Alarm Clock
  • We Happy Few Soundtrack on Vinyl

Το παιχνίδι πλέον έχει αποκτήσει την Gearbox ως publisher, με την εταιρία να επιβεβαιώνει πως θα υπάρξει και μια ακόμα Deluxe Edition και Season Pass με τρία DLCs που δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελική έκδοση του παιχνιδιού θα περιλαμβάνει ένα κανονικό campaign, στο οποίο η ομάδα εργάζεται τα τελευταία τρία χρόνια και το παιχνίδι δεν θα απαρτίζεται μόνο από το survival mode που υπάρχει στην early access έκδοση.

Παρακάτω θα βρείτε το νέο trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.