Πάνω από 80 PvE αποστολές σας περιμένουν στο Destiny 2

Πλούσιο περιεχόμενο ετοιμάζει η Bungie
13 Αυγούστου 2017 12:55
Πάνω από 80 PvE αποστολές σας περιμένουν στο Destiny 2

Το νεότερο τεύχος του περιοδικού Edge περιλαμβάνει ένα αφιέρωμα για το Destiny 2, από το οποίο μάθαμε μερικές αρκετά ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το sequel της Bungie. Το δεύτερο κεφάλαιο, λοιπόν, θα περιλαμβάνει πάνω από 80 PvE αποστολές για να αναλώσετε τον χρόνο σας με την κάθε μία να προσφέρει μία ξεχωριστή ιστορία, πρόκληση και φυσικά, αμοιβή. Επιπλέον, υπάρχει τόσο πολύ καινούριο περιεχόμενο σε σημείο που η ομάδα κατάλαβε πως έπρεπε να ηρεμήσει, καθώς το περιεχόμενο ήταν περισσότερο από την πρόοδο του ίδιου του παιχνιδιού, κάτι το οποίο φυσικά και προσπάθησε και το ισορρόπησε στη συνέχεια.

Πλέον, οι παίκτες δεν θα μπορούν να χάσουν πολύτιμο χρόνο στα Nightfall Strikes, καθώς θα υπάρχει χρονικό όριο (για παράδειγμα ένα strike θα έχει διάρκεια 13 λεπτά). Τέλος, προστέθηκε και ένας νέος μηχανισμός στο παιχνίδι που επιφέρει την έκρηξη των elemental ασπίδων των εχθρών.

Το Destiny 2 κυκλοφορεί για PS4 και Xbox One στις 6 Σεπτεμβρίου, ενώ για PC οι παίκτες θα χρειαστεί να κάνουν λίγη υπομονή και να περιμένουν μέχρι τις 24 Οκτωβρίου.

Tags: