Τα microtransactions του Middle-earth: Shadow of War

Οι δημιουργοί παρουσιάζουν το premium currency του τίτλου
06 Αυγούστου 2017 08:14
Τα microtransactions του Middle-earth: Shadow of War

Η Monolith Productions πραγματοποίησε ένα νέο stream αφιερωμένο στην in-game οικονομία του επερχόμενου τίτλου της, Middle-earth: Shadow of War. Συγκεκριμένα μαθαίνουμε πως το βασικό νόμισμα του παιχνιδιού θα ονομάζεται Mirian και με αυτό θα επιβραβεύονται οι παίκτες κάνοντας αποστολές, καταστρέφοντας άχρηστο εξοπλισμό ή βρίσκοντας το στον πλούσιο ανοιχτό κόσμο. Το νόμισμα αυτό θα χρησιμοποιείται για μια πληθώρα ενεργειών και θα μπορεί μεταξύ άλλων να χρησιμοποιηθεί για την αγορά loot.

Τα silver loot chests θα περιλαμβάνουν εξοπλισμό. Από την άλλη τα silver war chests παρέχουν consumables και followers. Οι δημιουργοί τονίζουν πως ότι υπάρχει στα loot chests μπορεί να αποκτηθεί και παίζοντας κανονικά το παιχνίδι. Πέρα όμως από τα silver loot chests υπάρχουν και τα gold chests. Αυτά μπορούν να αγοραστούν μόνο με το νόμισμα Gold που για να αποκτηθεί πρέπει να ξοδέψετε κανονικά χρήματα. Τέλος, υπάρχουν και τα Mithril chests που προσφέρουν θρυλικά αντικείμενα και επίσης μπορούν να αγοραστούν μόνο με πραγματικά χρήματα.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το stream με πολλές περισσότερες πληροφορίες, μέσα από τον player που ακολουθεί. Το Middle-earth: Shadow of War αναμένεται για τα PS4, Xbox One και PC στις 10 Οκτωβρίου.