Gaming σε εξωπραγματική 8K ανάλυση με το PS5;

Η Polyphony Digital κοιτάζει από τώρα το μέλλον
01 Αυγούστου 2017 16:06
Gaming σε εξωπραγματική 8K ανάλυση με το PS5;

Η Polyphony Digital εργάζεται πυρετωδώς στο Gran Turismo Sport και μάλιστα με τον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού κοιτάζει από τώρα το μέλλον. Συγκεκριμένα, ο πατέρας της σειράς Gran Turismo πιστεύει πως το επερχόμενο GT Sport θα μπορεί να τρέξει στην εξωπραγματική 8K ανάλυση στο επόμενο PlayStation. Για αυτό το λόγο, το στούντιο φροντίζει από τώρα και την παραμικρή λεπτομέρεια για να είναι έτοιμη για την άφιξη του PS5.

Το Finder.com είχε τη δυνατότητα να επισκεφθεί τα γραφεία της ομάδας στο Τόκιο και συζήτησε με τον Kazunori Yamauchi σχετικά με το επερχόμενο Gran Turismo Sport. Στα πλαίσια του studio tour, ο Yamauchi παρουσίασε την τεράστια λεπτομέρεια με την οποία δημιουργείται κάθε πτυχή του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, στάθηκε σε μια οθόνη και έκανε μεγέθυνση σε ένα λάστιχο, δείχνοντας τα μικροσκοπικά γράμματα των προδιαγραφών του. Σε αυτό το σημείο τόνισε:

Παίρνει έξι μήνες για να δημιουργηθεί μόλις ένα αυτοκίνητο. Είναι πολύ πάνω από τις προδιαγραφές του PS4 Pro. Έτσι, χτίζουμε για τις μελλοντικές εκδόσεις της κονσόλας, πέρα από αυτή που βλέπουμε σήμερα.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος ζήτησε από τον Yamauchi να διευκρινίσει το σχόλιό του, αφού είχε αφήσει να εννοηθεί πως το παιχνίδι φτιάχνεται για ένα θεωρητικό PS5. Η απάντηση του Ιάπωνα δημιουργού ήταν η εξής:

Πιστεύω πως δεν θα υπήρχε πρόβλημα για να το τρέξει ακόμα και σε 8K.

Με την Polyphony Digital, μια από τις βασικές first-party ομάδες της Sony, να ετοιμάζει από τώρα assets που είναι έτοιμα για την επόμενη γενιά, πόσο πιστεύετε πως απέχουμε από το PlayStation 5; Περιμένουμε τις απόψεις σας στα σχόλια.