Το Killing Floor 2 θα τρέχει σε 1800p στο Xbox One X

Όπως επιβεβαιώνει η Tripwire Interactive
30 Ιουλίου 2017 11:34
Το Killing Floor 2 θα τρέχει σε 1800p στο Xbox One X

Μιλώντας στο Wccftech, η Tripwire Interactive επιβεβαίωσε πως το Killing Floor 2 δεν θα τρέχει σε 4K ανάλυση στο Xbox One X. Αντιθέτως, το παιχνίδι θα κάνει render σε native 1800p ανάλυση και θα φέρει textures μεγαλύτερης ανάλυσης, μεγαλύτερο draw distance και άλλες βελτιώσεις. Η ομάδα σημείωσε πως δοκίμασε το παιχνίδι σε 4K ανάλυση, αλλά το αντίκτυπο στο framerate ήταν πιο μεγάλο από όσο θα ήθελε.

Συγκεκριμένα, ο senior graphics programmer του Killing Floor 2, Dave Elder, δήλωσε:

Το Xbox One X ήταν μια πολύ ομαλή και εύκολη πλατφόρμα για να δουλέψουμε. Χρειάστηκε πολύ λίγη προσπάθεια για να πάρουμε το βασικό Xbox One παιχνίδι και να το τρέξουμε στο Xbox One X. Μας πήρε περίπου τέσσερις ώρες προγραμματισμού συνολικά.

Το Killing Floor 2 τρέχει σε native 1800p, κανονική ανάλυση (δίχως checkerboarding) στο Xbox One X. Κάναμε πειράματα με πραγματικό 4K rendering, αλλά το frame drop ήταν αρκετά σημαντικό. Το 1800p παρέχει την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ της ποιότητας των γραφικών και της απόδοσης στο Killing Floor 2.

Δεν έχουμε ένα συγκεκριμένο frame rate που στοχεύουμε για το Xbox One X, αν και το παιχνίδι τρέχει σε υψηλότερο frame rate από ότι στο απλό Xbox One, ακόμα και σε 1800p ανάλυση. Επίσης, θα χρησιμοποιούμε Ultra textures στο Xbox One X, ενώ θα αυξήσουμε και την ανάλυση των shadow maps και το shadow draw distance.

Το Killing Floor 2 είναι διαθέσιμο για τo PC και το PS4. Ο τίτλος μάλιστα εκμεταλλεύεται και την αναβαθμισμένη κονσόλα της Sony. Συγκεκριμένα και στο PS4 Pro το παιχνίδι τρέχει σε 1800p ανάλυση, με την διαφορά πως στην κονσόλα της Sony το καρέ δημιουργείται με την χρήση checkerboard rendering.