EA: Το Star Wars Battlefront II δεν φοβάται τo Destiny 2 και το νέο CoD

Αυτοπεποίθηση φαίνεται να έχει η εταιρία με το νέο της παιχνίδι
28 Ιουλίου 2017 13:31
EA: Το Star Wars Battlefront II δεν φοβάται τo Destiny 2 και το νέο CoD

Κατά την διάρκεια του οικονομικού συνεδρίου της EA σχετικά με το πρώτο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2018, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Andrew Wilson και ο επικεφαλής του οικονομικού τμήματος, Blake Jorgensen, μοιράστηκαν τον ενθουσιασμό τους για το άκρως αναμενόμενο Star Wars Battlefront II. Ο Wilson ανέφερε πως το παιχνίδι ολοκληρώνεται πολύ ωραία και πως το single player campaign συμβαδίζει αρκετά με αυτό που θέλει η κοινότητα, όπως επίσης και το multiplayer. Στο ίδιο θέμα, την τοποθέτηση του έκανε και ο Jorgensen. Ο ίδιος μίλησε πως η συνεργασία με την Disney πηγαίνει καταπληκτικά και πως η EA είναι πολύ ενθουσιασμένη για να συνεχίσει να αξιοποιεί την επερχόμενη ταινία Star Wars: The Last Jedi (14 Δεκεμβρίου) και τον "ντόρο" που δημιουργείται γύρω από αυτή. Επιπλέον, διευκρίνισε πως η εταιρία προσπαθεί να είναι πολύ προσεκτική και να μην ξεπεράσει τον εαυτό της στις προβλέψεις των πωλήσεων, καθώς είναι ακόμα πολύ νωρίς.

Φυσικά, το Battlefront II δεν είναι το μοναδικό FPS που κυκλοφορεί για φέτος. Το παιχνίδι έχει να "αντιμετωπίσει" και άλλα παιχνίδια, όπως το Destiny 2 της Bungie και το νέο Call of Duty: WWII. Από ότι φαίνεται η εταιρία δεν δείχνει να φοβάται τα απέναντι στρατόπεδα. Σε αυτό το θέμα, ο Jorgensen εξήγησε πως ιστορικά η ΕΑ έχει περάσει σε πολύ πιο δύσκολα στρατόπεδα λόγω του ανταγωνισμού και ανέφερε ως παράδειγμα την κυκλοφορία του Grand Theft Auto V. Αυτό, έφερε ως αποτέλεσμα στην εταιρία να κατανοήσει πως έτσι, αυξάνεται η συνολική αγορά, οι πωλήσεις κονσολών και πολλοί από τους τίτλους είναι ομαδοποιημένοι, συμβάλλοντας έτσι στην μείωση των τιμών για τους καταναλωτές, κάτι το οποίο αρέσει στην ΕΑ, καθώς ωφελεί και τους καταναλωτές, αλλά και την ίδια την εταιρία. Με λίγα λόγια δημιουργείται ακόμη μεγαλύτερος -σύμφωνα με την εταιρία- "ντόρος" για τα παιχνίδια.

Το Star Wars Battlefront II κυκλοφορεί στις 17 Νοεμβρίου για PS4, Xbox One και PC. Εσείς, αν ήταν να επιλέξετε από τώρα σε ποιο fps θα κολλούσατε για το υπόλοιπο της σεζόν, ποιο θα ήταν; Το Destiny 2, το Call of Duty: WWII, ή το νέο Battlefront; Πείτε μας στα σχόλια.