Grand Theft Auto 6: Προχωράει η ανάπτυξή του;

Έχει ξεκινήσει η διαδικασία του motion capture
27 Ιουλίου 2017 09:28
Grand Theft Auto 6: Προχωράει η ανάπτυξή του;

Μέχρι τώρα έχουν ακουστεί ατελείωτες φήμες για το Grand Theft Auto 6, οι οποίες πολλές φορές δεν είχαν βάσιμες πηγές. Αυτή τη φορά ίσως έχουμε να κάνουμε με την πιο πιστευτή και πραγματική ένδειξη για το τι συμβαίνει με τον τίτλο της Rockstar Games. Πολλές φορές στο παρελθόν παιχνίδια έχουν αποκαλυφθεί πριν την ώρα τους μέσα από τα βιογραφικά διαφόρων ατόμων που συμμετέχουν στη χρονοβόρα διαδικασία ανάπτυξης. Αυτό φαίνεται πως έγινε ξανά με το GTA VI.

Συγκεκριμένα, όπως ανακάλυψαν χρήστες του NeoGAF, ο ηθοποιός Tim Neff αναγράφει στο ηλεκτρονικό του βιογραφικό πως έχει συνεργαστεί με την Rockstar τόσο για το Red Dead Red Redemption 2, όσο και για το Grand Theft Auto 6. Συγκεκριμένα, ο ρόλος του Neff σχετίζεται με το motion capture, το οποίο συνήθως λαμβάνει χώρα στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός παιχνιδιού.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως οι παραπάνω πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα από την ίδια την Rockstar ή την Take-Two, οπότε για την ώρα παραμένουν απλώς φήμες. Μπορεί ο εν λόγω ηθοποιός να εργάζεται σε κάποιο expansion του GTA V ή του GTA Online, ή να έχουμε να κάνουμε με κάποιο εξ’ ολοκλήρου ψεύτικο προφίλ. Αυτό που γνωρίζουμε επίσημα είναι πως η ομάδα εργάζεται πυρετωδώς στο Red Dead Redemption 2, το οποίο αναμένεται για τα PS4 και Xbox One μέσα στο 2018. Ωστόσο, αν πράγματι οι συγκεκριμένες πληροφορίες είναι αληθινές, ενδεχομένως το έκτο GTA να είναι πιο κοντά από ότι περιμέναμε.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το επόμενο μεγάλο Grand Theft Auto και τα πλάνα της Rockstar Games γενικότερα, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.