Νέο trailer για το Terra Battle 2

Το πόνημα του θρυλικού δημιουργού του Final Fantasy
21 Ιουλίου 2017 05:35
Νέο trailer για το Terra Battle 2

Η ομάδα ανάπτυξης του Hironobu Sakaguchi, του θρυλικού δημιουργού της διάσημης σειράς Final Fantasy δημοσίευσε ένα νέο trailer για το Terra Battle 2. Στο βίντεο παρουσιάζονται οι κεντρικοί χαρακτήρες του παιχνιδιού, σχεδιασμένοι από τον Kimihiko Fujisaka. Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί πως το σενάριο έχει αναλάβει η ίδια η ομάδα του Fujisaka, στην οποία συμμετέχει και ο Yoko Taro, ο director του άκρως επιτυχημένου NieR: Automata.

Το αξιοσημείωτο είναι πως η ομάδα Fujisaka δεν έχει τελειώσει ακόμη με το Terra Battle. Στο δεύτερο βίντεο η Mistwalker ανακοίνωσε πως το σενάριο που θα δημιουργήσουν, θα αποτελεί μέρος του Terra Battle 2 Download Starter Campaign. Αυτό σημαίνει πως το σενάριο θα προστεθεί όταν επιτευχθεί ένας ορισμένος αριθμός downloads στο παιχνίδι. Προς το παρόν, αυτός ο αριθμός παραμένει άγνωστος.

Το Terra Battle 2 δεν έχει μέχρι στιγμής κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας, όμως, ο Sakaguchi και το στούντιο του εργάζονται σκληρά για να κυκλοφορήσουν το παιχνίδι στα τέλη του καλοκαιριού για iOS και Android συσκευές, τουλάχιστον για την αγορά της Ιαπωνίας και της Βόρειας Αμερικής.