Arkane Studios: Online στοιχεία στο επόμενο παιχνίδι της;

Νέες προσλήψεις από την ομάδα των Prey και Dishonored
09 Ιουλίου 2017 13:25
Arkane Studios: Online στοιχεία στο επόμενο παιχνίδι της;

Η Arkane Studios φαίνεται πως σκοπεύει να ενσωματώσει είτε κάποια online στοιχεία είτε κανονικό multiplayer στον επόμενο τίτλο της. Συγκεκριμένα, μιας και η ομάδα πλέον έχει φέρει στην αγορά το Prey, έχει ξεκινήσει τις προσλήψεις για το επόμενο project της. Μια αγγελία για μια ανοιχτή θέση εργασίας στην ιστοσελίδα της ZeniMax αναφέρει πως η Arkane ψάχνει για έναν Online Game Engineer, ο οποίος θα εργαστεί στην ανάπτυξη AAA τίτλων για τις κονσόλες και τα PC.

Στις προϋποθέσεις αναφέρεται πως οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν γνώση και εμπειρία για την σχεδίαση, την ενσωμάτωση και τη συνεχής υποστήριξη μεγάλης κλίμακας client/server εφαρμογών. Παράλληλα, η εμπειρία με την ανάπτυξη online παιχνιδιών είναι ευπρόσδεκτη. Η αγγελία επίσης αναφέρει πως πρόκειται για ένα online προϊόν που θα λειτουργεί σε ένα ‘ζωντανό’ περιβάλλον, δηλαδή θα έχει συνεχής υποστήριξη μετά την κυκλοφορία του.

Τα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της Arkane, Dishonored 2 και Prey, κατάφεραν να αποσπάσουν θετικές κριτικές, αλλά οι πωλήσεις τους δεν ήταν αυτές που περίμενε η Bethesda. Παρόλο που το στούντιο δεν φημίζεται για τους multiplayer τίτλους του, ενδεχομένως η εμπορική πορεία των προαναφερθέντων παιχνιδιών να άλλαξε κατ’ ανάγκη τα πλάνα. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα ο ιδρυτής της ομάδας, Ralphael Colantonio, αποχώρησε.