Οι PC gamers τιμωρούν το GTA V και συνεχίζουν το σαμποτάζ στα reviews του

Κοινότητα εναντίον Rockstar/ Take-Two για την επιστροφή των mods
21 Ιουνίου 2017 12:07
Οι PC gamers τιμωρούν το GTA V και συνεχίζουν το σαμποτάζ στα reviews του

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν μερικές μέρες, η PC κοινότητα έχει στραφεί εναντίον του Grand Theft Auto V της Rockstar Games τις τελευταίες ημέρες. Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν μετά από την απόφαση της Take-Two (μητρική εταιρία της Rockstar) να κινηθεί νομικά απέναντι στο ιδιαίτερα δημοφιλές modding εργαλείο του παιχνιδιού, OpenIV.

Για να δείξει την δυσαρέσκειά της η κοινότητα του παιχνιδιού, έχει βομβαρδίσει τον τίτλο στο Steam με αρνητικά reviews . Συγκεκριμένα, οι πρόσφατες κριτικές στο Steam εντάσσονται πλέον στην ‘Overwhelmingly Negative’ (Υπερβολικά Αρνητικές) κατηγορία, ενώ έπειτα από σχεδόν 50 χιλιάδες αρνητικές κριτικές τις τελευταίες ημέρες, τα reviews του τίτλου, συνολικά, έχουν πέσει στην Mixed κατηγορία. Παράλληλα, το petition που προσπαθεί να σώσει το OpenIV ξεπέρασε πλέον τις 65 χιλιάδες υπογραφές και προσεγγίζει τις 75 χιλιάδες που επιδιώκει να συγκεντρώσει.

Και η YouTube κοινότητα του Grand Theft Auto V έχει επηρεαστεί και εκφράζει την απογοήτευσή της. Παρακάτω θα βρείτε ένα βίντεο που προσπαθεί να δώσει μια πιο δραματική νότα στο τέλος τους OpenIV και των mods για το παιχνίδι-φαινόμενο.

Η Take-Two και η Rockstar δεν έχουν προβεί προς το παρόν σε κάποια επίσημη δήλωση ή ενέργεια.