Το Death Stranding είναι playable και δε θα αργήσουμε να δούμε gameplay

Αν και ο Shawn Layden που το έπαιξε, δεν κατάλαβε περί τίνος πρόκειται
19 Ιουνίου 2017 14:45
Το Death Stranding είναι playable και δε θα αργήσουμε να δούμε gameplay

O CEO της SIEA, Shawn Layden, παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην Telegraph λίγο μετά το πέρας της E3 2017 και μας ενημέρωσε για την πρόοδο του Death Stranding, που -κακά τα ψέμματα- η απουσία του ήταν ηχηρή για όλους. Ο Layden έιπε πως ο τίτλος του Hideo Kojima είναι playable στο PS4 αυτήν την στιγμή, που σημαίνει πως υπάρχουν demos και prototypes που δουλεύουν:

Λειτουργεί (το Death Stranding). Έχει βοηθηθεί τρομακτικά αφότου ο Kojima-san διάλεξε την Decima Engine της Guerrilla Games. Και, θεε μου, αυτό του έδωσε ένα προβάδισμα για να καταφέρει να το τρέξει και να δοκιμάσει διάφορα πρωτότυπα επίπεδα. Έχω παίξει κιόλας λίγο. 

Παρά το γεγονός πως επιβεβαίωσε ότι το Death Stranding μπορεί και "τρέχει' ήδη στο PS4, έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως και πάλι απέχει πολύ από την ολοκλήρωση του και βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο. Δήλωσε κιόλας ότι αφότου το έπαιξε δεν μπορούσε να εξηγήσει αυτό που είδε. Στην ερώτηση για το εάν θα ανταπεξέρθει στο hype που το περιβάλλει είπε: "Και με το παραπάνω". 

Το καλύτερο όμως το αφήσαμε για το τέλος, μιας και ανακοίνωσε ότι χάρη στη δουλειά που έγινε με την μηχανή γραφικών του Horizon: Zero Dawn, δεν θα αργήσουμε να δούμε ένα πρώτο tease από το παιχνίδι εν δράσει. Κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Δεκέμβριο στο PlayStation Experience 2017 για να δούμε ένα πρώτο gameplay teaser του Death Stranding; 

Για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.