Οι PC gamers βομβαρδίζουν με αρνητικές κριτικές το GTA V

40,000 υπογραφές για να επιστρέψουν τα mods
18 Ιουνίου 2017 11:02
Οι PC gamers βομβαρδίζουν με αρνητικές κριτικές το GTA V

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, το Grand Theft Auto V και τα mods του έχουν βρεθεί στο επίκεντρο της συζήτησης της PC gaming κοινότητα μετά από την απόφαση της Take Two να κινηθεί νομικά απέναντι στο ιδιαίτερα δημοφιλές modding εργαλείο του παιχνιδιού, OpenIV.

Οι λάτρεις των mods κάνουν ότι μπορούν για να ακουστεί η φωνή τους και έτσι έχουν ξεκινήσει βομβαρδίζοντας το παιχνίδι στο steam με αρνητικές κριτικές. Συγκεκριμένα, μέσα στις τελευταίες τριάντα μέρες το παιχνίδι έχει λάβει 28 χιλιάδες αρνητικές κρητικές στο Steam και πλέον από 'Mostly Positive' τα πρόσφατα reviews του τίτλου εντάσσονται στην ‘Overwhelmingly Negative’ κατηγορία. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και μόνοι σας πατώντας εδώ, για να αντιληφθείτε την εξαιρετικά αρνητική αντίδραση της κοινότητας στην κίνηση της Take-Two.

Παράλληλα, η κοινότητα έχει αρχίσει να μαζεύει υπογραφές για να σώσει το OpenIV και ήδη 40 χιλιάδες άτομα έχουν υποστηρίξει το petition. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Η μπάλα πλέον βρίσκεται στην πλευρά της Take-Two, η οποία δεν έχει προβεί προς το παρόν σε κάποια επίσημη δήλωση ή ενέργεια.