Φήμη: Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο Life is Strange

Το οποίο πιθανότατα θα είναι prequel
01 Ιουνίου 2017 12:56
Φήμη: Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο Life is Strange

Καθώς πλησιάζουμε στην Ε3 2017, ολοένα και περισσότερες φήμες και διαρροές έρχονται στο προσκήνιο. Αυτή τη φορά το γαλλικό gaming μέσο Gamekult ανακάλυψε στον source code της ιστοσελίδας της Deck Nine Games μια εικόνα από το νέο Life is Strange, που βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Μάλιστα στο Imgur κυκλοφόρησε ένα gallery εννέα εικόνων όπου συμπεριλαμβάνεται και αυτή που είχε ανακαλύψει το προαναφερθέν μέσο. Το παιχνίδι όπως όλα δείχνουν θα αποτελεί prequel και τον βασικό ρόλο στην ανάπτυξη θα τον έχει η Deck Nine Games και όχι η DONTNOD Entertainment.

Μάλιστα, η Deck Nine έχει δηλώσει επίσημα πως βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης σε ένα νέο narrative-driven παιχνίδι από ένα franchise με εξαιρετικές κριτικές και από έναν πολύ μεγάλο AAA video game publisher. Η περιγραφή σίγουρα ταιριάζει με ένα νέο Life is Strange τίτλο και μάλιστα η ομάδα ανάπτυξης είχε αναφέρει στην ανακοίνωση της πως το παιχνίδι της θα αποκαλυφθεί στην E3 2017.

Η πλήρης αποκάλυψη του επόμενου κεφαλαίου της σειράς Life is Strange αναμένεται, λοιπόν, να αποκαλυφθεί πολύ σύντομα, με την μεγάλη έκθεση να απέχει περίπου δέκα μέρες. Σας αφήνουμε με τις εικόνες που διέρρευσαν, τονίζοντας ξανά πως καθώς μιλάμε για φήμες, λάβετε υπόψιν τις όποιες πληροφορίες με επιφύλαξη.