Banishers: Ghosts of New Eden – Νέο trailer από το action RPG που θυμίζει God of War

Προ των πυλών η κυκλοφορία του
26 Ιανουαρίου 2024 23:41
Banishers: Ghosts of New Eden – Νέο trailer από το action RPG που θυμίζει God of War

Μετά από μια μεγάλη αναβολή που έστειλε τον τίτλο εκτός 2023, η ταλαντούχα DON’T NOD των Life is Strange ετοιμάζεται τώρα να κυκλοφορήσει το Banishers: Ghosts of New Eden, ένα action-RPG με στοιχεία μαγείας που φαίνεται σα να έχει δανειστεί αρκετά στοιχεία από τα God of War.

Το Banishers: Ghosts of New Eden αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Φεβρουαρίου για PS5, Xbox Series X|S και PC μέσω Steam στις 13 Φεβρουαρίου. Θέλοντας, λοιπόν, να προετοιμάσει το έδαφος για την άφιξή του, το στούντιο σε συνεργασία με την publisher Focus Entertainment έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο story trailer. Αυτό θα σας ταξιδέψει στην New Eden, το 1695, προσφέροντας μια γεύση από την ιστορία των Antea και Red.

Πρόκειται για δύο εραστές και Banishers, εκπαιδευμένοι κυνηγοί πνευμάτων, που προστατεύουν τους ανθρώπους από τα φαντάσματα που παραμένουν. Μια τραγωδία όμως κάνει και την ίδια την Antea φάντασμα. Η καταστροφική τροπή των γεγονότων αφήνει τον Red διχασμένο ανάμεσα στην τήρηση του όρκου να προστατεύουν τους ζωντανούς από τα κακόβουλα πνεύματα και στη διάσωση της Antea από την κατάστασή της.

Παικτικά ο τίτλος φαίνεται να έχει ένα σύστημα μάχης αλά God of War (2018), μόνο που εδώ προστίθενται τα ξόρκια που εκτοξεύει ο κεντρικός χαρακτήρας. Φυσικά, τα χαρακτηριστικά αφηγηματικά στοιχεία της Dontnod είναι εδώ καθώς σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε επιλογές που θα καθορίσουν την έκβαση της ιστορίας.

Δείτε το εν λόγω trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.