Η BioWare αναπτύσσει νέο Dragon Age

Έχει ξεκινήσει ήδη η γραφή του σεναρίου
23 Μαΐου 2017 13:00
Η BioWare αναπτύσσει νέο Dragon Age

Μπορεί σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες το Mass Effect να έχει μπει στον πάγο, αλλά το Dragon Age φαίνεται πως παραμένει ακόμα ζωντανό για την BioWare. Συγκεκριμένα, ο δημιουργός των Fallen London και Sunless Sea, Alexis Kennedy, μιλώντας στο Eurogamer έκανε γνωστό πως εργάζεται στο επόμενο κεφάλαιο της σειράς Dragon Age. Τόνισε πως πρόκειται για μια ασυνήθιστη συνεργασία, μιας και έχει τον ρόλο του guest writer, γράφοντας από το Λονδίνο, με την βασική ομάδα της BioWare να βρίσκεται στον Καναδά.

Ολόκληρη τη συνέντευξη μπορείτε να την βρείτε πατώντας εδώ και σε αυτή αναλύονται διάφορες λεπτομέρειες της διαδικασίας ανάπτυξης. Η BioWare, για παράδειγμα δεν συνηθίζει να έχει guest writers στα παιχνίδια της και έτσι ο Kennedy είχε την ευκαιρία να εξηγήσει τον ιδιαίτερο ρόλο του.

Δήλωσε χαρακτηριστικά:

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι μου δόθηκε μια σημαντική αυτονομία να δουλέψω στην ιστορία και συγκεκριμένα σε ένα κομμάτι του lore που είναι καλά διαχωρισμένο από τα υπόλοιπα μέρη του παιχνιδιού. Δεν είναι κάτι μεγαλοπρεπές, αλλά είναι κάτι ξεχωριστό. Είναι ένα κομμάτι lore που δεν έχουμε δει να διαπραγματεύεται το Dragon Age έως σήμερα.

Το νέο Dragon Age είναι ακόμα στα πολύ αρχικά του στάδια και για την ώρα αν εξαιρέσουμε την τυπική αυτή επιβεβαίωση, η ίδια η BioWare δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση. Θα πρέπει, λοιπόν, να περιμένουμε αρκετό καιρό ακόμα μέχρι να μάθουμε περισσότερα.