Destiny 2: Δείτε την gameplay αποκάλυψη

Άφθονα νέα πλάνα από τον τίτλο της Bungie
18 Μαΐου 2017 15:30
Destiny 2: Δείτε την gameplay αποκάλυψη

Η Activision μετά το event της αποκάλυψης του νέου Call of Duty: WWII, ετοιμάζεται τώρα για την μεγάλη αποκάλυψη των πρώτων gameplay πλάνων του άκρως αναμενόμενου Destiny 2. Ο τίτλος της Bungie έπειτα από μήνες έντονης φημολογίας ανακοινώθηκε και επίσημα πριν μερικές εβδομάδες, με ένα χιουμοριστικό πρώτο trailer. Σε αντίθεση με το αρχικό παιχνίδι, το Destiny 2 θα κυκλοφορήσει και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές αποκλειστικά μέσω του Battle.net της Blizzard, μαζί με τα PS4 και Xbox One, στις 8 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους. Πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε το πρώτο του trailer, μαζί με περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι και τις συλλεκτικές του εκδόσεις.

Η gameplay αποκάλυψη θα πραγματοποιηθεί στις 8:00μμ ώρα Ελλάδος και το ρολόι ήδη μετρά αντίστροφα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τα όσα έχει να παρουσιάσει η Bungie μέσα από τον player που ακολουθεί.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - 18/5/2017 9:00μμ]

Η ζωντανή μετάδοση ολοκληρώθηκε και παρακάτω θα βρείτε το επίσημο gameplay trailer που δημοσιεύτηκε από την Bungie, καθώς και μερικά από τα πιο σημαντικά αποσπάσματα του event, τα οποία παρέχουν άφθονες πληροφορίες για τις πολυάριθμες νέες προσθήκες του παιχνιδιού.