Το Dead Island 2 παραμένει ακόμα ζωντανό

Επιμένει η Deep Silver
09 Μαΐου 2017 15:50
Το Dead Island 2 παραμένει ακόμα ζωντανό

Έχουμε να ακούσουμε οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Dead Island 2 για περισσότερο από ένα χρόνο τώρα. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην E3 2013 και αναμενόταν να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2015, με την Yager Development του Spec Ops: The Line να βρίσκεται στο τιμόνι της ανάπτυξης. Τον Ιούλιο του 2015 η Deep Silver ανακοίνωσε πως η ανάπτυξη του παιχνιδιού θα συνεχιστεί από κάποιον άλλον developer, μιας και οι βλέψεις του publisher και της Yager για το παιχνίδι δεν ταίριαζαν πλέον. Στην πορεία μάθαμε πως την ανάπτυξη έχει αναλάβει η βρετανική Sumo Digital, ωστόσο το παιχνίδι παραμένει χωρίς ημερομηνία κυκλοφορίας.

Πρόσφατα υπήρξαν φήμες πως η ανάπτυξη του Dead Island 2 συνάντησε πάλι εμπόδια. Έτσι, το Eurogamer μίλησε με την Deep Silver με στόχο να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Ακολουθεί η επίσημη απάντηση της εταιρίας:

Το Dead Island 2 βρίσκεται υπό ανάπτυξη στην Sumo Digital και είμαστε ενθουσιασμένοι για την πρόοδο που κάνει η ομάδα με το πιο επιτυχημένο IP της Deep Silver. Όταν είμαστε έτοιμοι να μοιραστούμε περισσότερες πληροφορίες, θα το κάνουμε.