UK Charts: Το Mario Kart 8 επιταχύνει για την πρωτιά

Εξαιρετική πορεία για την αποκλειστικότητα του Nintendo Switch
01 Μαΐου 2017 12:29
UK Charts: Το Mario Kart 8 επιταχύνει για την πρωτιά

Το Nintendo Switch εξασφάλισε για πρώτη φορά την κορυφή των UK Charts, με το Mario Kart 8 Deluxe που ήταν το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 29 Απριλίου. Για την ιστορία, πρόκειται για την πρώτη retail κυκλοφορία της Nintendo που κατακτά την κορυφή των βρετανικών charts μετά το Pokémon White του DS, πίσω στο μακρινό 2011. Παράλληλα, είναι το πρώτο Mario παιχνίδι που έρχεται πρώτο, μετά το Mario Kart Wii του 2008. Η κυκλοφορία του επηρέασε και τις πωλήσεις του The Legend of Zelda: Breath of the Wild που αυξήθηκαν κατά 68%, φέρνοντας το παιχνίδι στην πέμπτη θέση.

Την δεύτερη θέση κατέλαβε το Sniper: Ghost Warrior 3, με το ασταμάτητο Grand Theft Auto V να παραμένει σταθερά στην πρώτη τριάδα. Το Little Nightmares έκανε το ντεμπούτο του στην τέταρτη θέση, ενώ οι υπόλοιπες θέσεις της δεκάδας δεν άλλαξαν ιδιαίτερα. Το LEGO Worlds έπεσε στην έκτη θέση, το Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands στην έβδομη, το Call of Duty: Infinite Warfare έμεινε σταθερά στην όγδοη θέση, το FIFA 17 έπεσε στην ένατη θέση και το Horizon: Zero Dawn παρέμεινε εντός της πρώτης δεκάδας στην τελευταία θέση της.

Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά τα παιχνίδια με τις περισσότερες πωλήσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για την εβδομάδα που μας πέρασε.

  1. Mario Kart 8: Deluxe
  2. Sniper: Ghost Warrior 3
  3. Grand Theft Auto V
  4. Little Nightmares
  5. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  6. LEGO Worlds
  7. Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands
  8. Call of Duty: Infinite Warfare
  9. FIFA 17
  10. Horizon: Zero Dawn