Η FromSoftware ετοιμάζει νέο dark fantasy action RPG;

Σύμφωνα με νέα ανοιχτή θέση εργασίας
30 Απριλίου 2017 14:58
Η FromSoftware ετοιμάζει νέο dark fantasy action RPG;

Ο πατέρας της σειράς Souls, Hidetaka Miyazaki, ήδη έχει διευκρινίσει πως το κεφάλαιο των Dark Souls έχει κλείσει, ωστόσο είχε τονίσει ότι αυτό δεν αποτρέπει το επόμενο παιχνίδι της FromSoftware από το να έχει ομοιότητες. Όπως φαίνεται η ιαπωνική ομάδα εργάζεται σε κάποιο νέο dark fantasy action RPG.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα Silicon Studio ανάρτησε μια αγγελία για μια θέση εργασίας σε μια εταιρία της οποίας τα γραφεία απέχουν μόλις επτά λεπτά από το Sasazuka σταθμό στο Keio Line του Tokyo. Αν και το όνομα του developer δεν αναφέρεται, η ίδια η FromSoftware αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της πως τα γραφεία της απέχουν μόλις επτά λεπτά από τον συγκεκριμένο σταθμό και είναι το πιο επιφανές στούντιο στην περιοχή. Όποτε είναι εύκολο να υποθέσουμε πως η θέση εργασίας αφορά την FromSoftware.

Συγκεκριμένα, η ομάδα ψάχνει έναν 2D designer που θα δουλέψει σε ένα 3D action RPG για οικιακή κονσόλα που θα βασίζεται σε έναν σκοτεινό φανταστικό, αλλά ρεαλιστικό κόσμο. Πρόκειται για μια βραχυπρόθεσμης διάρκειας θέση, όποτε από εδώ μπορούμε να συμπεράνουμε πως έχουμε να κάνουμε με κάποιο παιχνίδι που βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης. Είναι πολύ γνωστή πρακτική της βιομηχανίας, καθώς οι ρυθμοί της ανάπτυξης ανεβαίνουν και οι βασικοί συντελεστές της ομάδας ανάπτυξης δεν μπορούν να προλάβουν την παραγωγή των assets (textures, 3D μοντέλα κτλπ), τα στούντιο να προσλαμβάνουν επιπλέον προσωπικό για μερικούς μήνες.

Ένα Bloodborne 2 θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στην κατηγορία που περιγράφεται και δεν είναι ένα εντελώς απίθανο σενάριο. Ανεξαρτήτως, ό,τι και να ετοιμάζει η FromSoftware πιθανότατα θα το μάθουμε πολύ σύντομα, αφού η E3 2017 απέχει μόλις ένα μήνα.