Το πλήρες και εκρηκτικό trailer του Star Wars: Battlefront II

Αποκαλύφθηκε στη γιορτή του Star Wars
15 Απριλίου 2017 19:01
Το πλήρες και εκρηκτικό trailer του Star Wars: Battlefront II

Μετά την αρχική διέρρευση του, ήρθε η ώρα για το πλήρες και ολοκληρωμένο trailer του Star Wars: Battlefront II. Η επίσημη αποκάλυψη του πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Star Wars: Celebration στο Ορλάντο της Φλόριντα. Το νέο Star Wars παιχνίδι θα έχει single-player campaign με πρωταγωνίστρια την Iden Versio, μια Stormtrooper γένους θηλυκού, ενώ οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν στο single player τομέα ως Luke Skywalker, Kylo Ren και άλλους διάσημους χαρακτήρες από το σύμπαν του Star Wars. Το multiplayer τμήμα του Star Wars: Battlefront II θα υποστηρίζει έως και 40 παίκτες και θα περιλαμβάνει αερομαχίες, ένα σημαντικό στοιχείο για πολλούς fans, οι οποίες θα φτάνουν τον αριθμό των 24 παικτών.

Επιπροσθέτως, η επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού αναφέρει πως θα υπάρχει σύστημα προόδου καθώς και τροποποίησης των ικανοτήτων ενός ήρωα, trooper ή ακόμα και ενός starfighter. Τέλος, η EA σε δηλώσεις της στο Mashable, ανέφερε πως αυτή τη φορά σκέφτεται το ενδεχόμενο να μην υπάρχει υπάρχει Season Pass αλλά να επιλέξει ένα διαφορετικό τρόπο διαμοιρασμού του επιπρόσθετου περιεχομένου. Μέχρι όμως να υπάρξει τελική απόφαση από την πλευρά της εταιρίας, όλα είναι πιθανά.

Το Star Wars: Battlefront II αναμένεται να κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One και PC στις 17 Νοεμβρίου. Για περισσότερα σχετικά με τον τίτλο μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού, ενώ μπορείτε να δείτε το trailer παρακάτω.