Το Spider-Man του PS4 καταφθάνει μέσα στο 2017;

Η ημερομηνία "ξέφυγε" από υψηλόβαθμο στέλεχος της Marvel
03 Απριλίου 2017 15:09
Το Spider-Man του PS4 καταφθάνει μέσα στο 2017;

Καθώς πλησιάζουμε την E3 2017, η φημολογία, οι εικασίες και οι διαρροές πολλαπλασιάζονται μέρα με την μέρα. Τελικά φαίνεται πως το Spider-Man της Insomniac Games που αναμένεται αποκλειστικά για το PlayStation 4, θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια ενός livestream, ο αντιπρόεδρος και εκτελεστικός συντάκτης της Marvel Digital Media, Ryan Penagos, μιλούσε για τα πρόσφατα βιντεοπαιχνίδια που βασίζονται στο πλούσιο σύμπαν και στους χαρακτήρες της Marvel. Ανέφερε πως υπάρχουν πολλά ακόμη στον ορίζοντα για το 2017, όπως το Spider-Man που θα κυκλοφορήσει στο PS4 και το Marvel Vs. Capcom: Infinite που θα έρθει στα Xbox One, PS4 και PC.

Παρόλο που έχουμε να κάνουμε με δηλώσεις από υψηλόβαθμο στέλεχος της Marvel, για την ώρα η Insomniac και η Sony δεν έχουν προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, όποτε λάβετε υπόψιν τις όποιες πληροφορίες με επιφύλαξη. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως το σενάριο δεν είναι εντελώς απίθανο, καθώς η Sony ενδεχομένως σκοπεύει να συνδυάσει την κυκλοφορία του παιχνιδιού με την άφιξη του Spider-Man: Homecoming στους κινηματογράφους.