Φήμη: Πρώτη φωτογραφία από την Emma Stone στο Death Stranding; [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Έμμεση επιβεβαίωση από ανάρτηση του Mads Mikkelsen;
25 Μαρτίου 2017 16:14
Φήμη: Πρώτη φωτογραφία από την Emma Stone στο Death Stranding; [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Εδώ και πολλούς μήνες συζητιέται πως μαζί με τον Norman Reedus και τον Mads Mikkelsen και η Emma Stone θα δώσει το παρόν στο άκρως αναμενόμενο Death Stranding. Η συζήτηση πυροδοτήθηκε από τις πολλαπλές αναφορές που έχει κάνει τον τελευταίο καιρό ο Hideo Kojima, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, στο La La Land, την οσκαρική ταινία όπου πρωταγωνίστησε η Emma Stone. Πριν μάθουμε πως ο Mads Mikkelsen θα συμμετέχει στο παιχνίδι, ο Kojima αντίστοιχα μιλούσε για το Hannibal και άλλες σειρές και ταινίες του Mikkelsen. Μάλιστα, πρόσφατα ο δημοφιλής ηθοποιός κλήθηκε να σχολιάσει τις φήμες πως η Emma Stone θα είναι στο Death Stranding και δήλωσε χαρακτηριστικά πως του αρέσουν πολύ αυτές οι φήμες.

Η φημολογία έρχεται να φουντώσει ξανά τώρα από μια υποτιθέμενη φωτογραφία από το παιχνίδι που προέρχεται από το 4Chan και έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την εν λόγω εικόνα που απεικονίζει κάποιον θηλυκό χαρακτήρα που φέρει τεράστια ομοιότητα με την ηθοποιό. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως έχει στρατιωτική αμφίεση και στο πρόσωπό της εμφανίζονται οι ίδιες μαύρες κηλίδες, όπως και ο χαρακτήρας του Mads Mikkelsen στο δεύτερο trailer του Death Stranding.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρουμε πως η συγκεκριμένη εικόνα έρχεται απλώς να προστεθεί στις φήμες των τελευταίων μηνών σχετικά με το Death Stranding και δεν  αποτελεί κάποια καθοριστική επιβεβαίωση, οπότε σας μεταφέρουμε τις παραπάνω πληροφορίες μα κάθε επιφύλαξη.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Λάδι στη φωτιά έρχεται να ρίξει η επίσημη σελίδα του αστέρα του Hollywood,  Mads Mikkelsen, η οποία κοινοποίησε το παρόν άρθρο των Unboxholics.