GameStop: Το Nintendo Switch μπορεί να ξεπεράσει το Wii

Ιδιαίτερα ικανοποιημένη η αλυσίδα καταστημάτων με τις πωλήσεις του
21 Μαρτίου 2017 15:19
GameStop: Το Nintendo Switch μπορεί να ξεπεράσει το Wii

Αδιαμφισβήτητα το Nintendo Switch σημείωσε ένα αρκετά πετυχημένο launch, με το υβριδικό σύστημα να ξεπερνά τις προσδοκίες του ιαπωνικού κολοσσού. Η γιγαντιαία αλυσίδα gaming καταστημάτων της Αμερικής, GameStop, έρχεται και αυτή να ενισχύσει την θετική εικόνα που υπάρχει όσον αφορά τις πωλήσεις του συστήματος. Συγκεκριμένα, ο senior director του merchandising Eric, Bright, δήλωσε χαρακτηριστικά πως το Switch έχει τα φόντα να ξεπεράσει σε πωλήσεις ακόμα και το ιδιαίτερα επιτυχημένο Wii.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα των δηλώσεων του στο Game Rant, μεταφρασμένο από εμάς:

Το Nintendo Switch έχει κάνει μια τέτοια αρχή αυτή την στιγμή που πιθανώς μπορεί να ξεπεράσει και το Wii. Οι αρχικές του πωλήσεις είναι εξαιρετικές. Δεν μπορώ να δώσω συγκεκριμένα νούμερα, αλλά μπορώ να πω πως βλέπουμε ένα από τα μεγαλύτερα attach rates λογισμικού και αξεσουάρ, για οποιαδήποτε συσκευή εδώ και πολύ καιρό.

Παράλληλα, ο Bright αναφέρθηκε και στην ισχυρή ζήτηση των αξεσουάρ της κονσόλας:

Παρατηρούμε τεράστια επιτυχία με τους φορτιστές του Nintendo Switch, καθώς και με τους ανθρώπους που έρχονται και αγοράζουν έξτρα Joy-Cons, ώστε να το μετατρέψουν σε συσκευή για τέσσερα άτομα. Σύντομα θα διαθέσουμε διαδικτυακά και εξ’ ολοκλήρου νέα bundles. Εξαιτίας της δημοτικότητας του Zelda, που είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές μου, θα δημιουργήσουμε ένα πακέτο με την κονσόλα, το Zelda και διάφορα αξεσουάρ για να το προμηθευτούν διαδικτυακά οι καταναλωτές.