Επιτέθηκαν στην eSports ομάδα του Παναθηναϊκού

Την ώρα που διεξαγόταν αναμέτρηση για το LGC
20 Μαρτίου 2017 09:14
Επιτέθηκαν στην eSports ομάδα του Παναθηναϊκού

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα League of Legends, που διεξαγόταν στην Λάρισα. Το μεσημέρι της Κυριακής και εν μέσω του αγώνα της eSports ομάδας του Παναθηναϊκού, έξι άγνωστοι εισέβαλαν σχεδόν ανενόχλητοι στο internet cafe και άρχισαν να επιτίθενται στους παίκτες του Τριφυλλιού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο αρχηγός, Μπάμπης "Owner" Ραφτόπουλος, ενώ πήραν με τη βία τις εμφανίσεις των παικτών. Ανεπιβεβαίωτες πηγές αναφέρουν πως πρόκειται για οπαδούς άλλης ομάδας, χωρίς να κατονομάζεται ποιας ακριβώς. 

Η διοργανώτρια αρχή του League of Legends Greek Championship εξέδωσε τη σχετική ανακοίνωση για το συμβάν και ανέβαλε τη διοργάνωση μέχρι νεοτέρας.

 

Ενώ και ο "Owner" έδωσε και την δική του οπτική στο απίστευτο για τα ελληνικά δεδομένα περιστατικό, μέσα από ανάρτηση στο Facebook. 

 

Ας ελπίσουμε πως πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό και κάτι τέτοιο να μην επαναληφθεί στην ήρεμη από οπαδικές συμπεριφορές eSports σκηνή.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20/03 17:20] Η διοργανώτρια αρχή του League of Legends Greek Championship εξέδωσε εκ νέου ανακοίνωση, όπου σύμφωνα με την αστυνομία το συμβάν δεν ήταν οπαδικής φύσεως.