Το System Shock 3 αποκτά publisher

Έρχεται και στις κονσόλες η συνέχεια της θρυλικής σειράς
15 Μαρτίου 2017 14:56
Το System Shock 3 αποκτά publisher

Η Starbreeze Studios, που πρόσφατα ανέλαβε τα ρόλο του publisher για το Pyschonauts 2, ανακοίνωσε πως θα κάνει publish και το επερχόμενο System Shock 3 της Otherside Entertainment. Η εταιρία θα επενδύσει 12 εκατομμύρια δολάρια για να φέρει το παιχνίδι στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άλλες πλατφόρμες. Μόλις βγάλει 120% από όλα τα χρήματα που έχει επενδύσει, η Starbreeze θα συνεχίσει να παίρνει το 50% των εσόδων. Το IP θα παραμείνει εξ’ ολοκλήρου στην ιδιοκτησία της Otherside.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του CEO της Starbreeze, Bo Andersson-Klint:

Το System Shock είναι ένα από τα πιο σπουδαία franchises στην ιστορία των παιχνιδιών που εξακολουθεί να μου ανεβάζει την αδρεναλίνη  και ο κ. Spector είναι ένας από τους πατέρες της σύγχρονης action RPG κατηγορίας. Ανυπομονούμε να φέρουμε το System Shock 3 στους παίκτες παγκοσμίως, με την συνεργασία μας με την Otherside Entertainment και την ομάδα του Warren Spector. Θα είμαι ο πρώτος στην ουρά για να το παίξω.

Από την άλλη ο CEO της Otherside Entertainment, Paul Neurath, δήλωσε:

Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Starbreeze για το System Shock 3. Πραγματικά αντιλαμβάνονται τα παιχνίδια και τους gamers και είναι ικανοί τα μεταφράσουν αυτή την κατανόηση σε μια ισχυρή publishsing επιχείρηση και να χτίσουν ακμάζουσες gaming κοινότητες γύρω από τα franchises τους.

Το System Shock 3 αναπτύσσεται από τον Warren Spector και μια ιδιαίτερα έμπειρη ομάδα ατόμων που είχε εργαστεί και στα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. Για την ώρα η ημερομηνία κυκλοφορίας του παραμένει άγνωστη.