Ο John Cena θα προωθήσει το Nintendo Switch

Παρέα με αρκετούς YouTubers
21 Φεβρουαρίου 2017 18:32
Ο John Cena θα προωθήσει το Nintendo Switch

Ο πασίγνωστος αστέρας του WWE, John Cena, θα συνεργαστεί με την Nintendo για την προώθηση της επερχόμενης κονσόλας της εταιρίας, του Nintendo Switch. Ο 16 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του WWE θα βρεθεί σε την πρώτη στάση ενός ξεχωριστού tour που θα σταματήσει σε τρεις διαφορετικές περιοχές της Αμερικής, με σκοπό την προώθηση του υβριδικού συστήματος.

Πιο συγκεκριμένα, ειδικοί καλεσμένοι και να δοκιμάσουν την κονσόλα, θα μπορούν να επισκεφθούν ένα φορητό σαλόνι που θα στηθεί σε απροσδόκητα σημεία, όπως για παράδειγμα ένα χιονισμένο βουνό. Σκοπός της εταιρίας είναι να περάσει το μήνυμα ότι το Switch, ο παίκτης μπορεί να παίξει παντού. Πέρα από τον Cena, η Nintendo θα συνεργαστεί στο συγκεκριμένο tour και με διάφορους δημοφιλής YouTubers.

Ο αντιπρόεδρος της Nintendo Αμερικής, Doug Bowser, δήλωσε:

Η επερχόμενη  κυκλοφορία του ξεχωριστού Nintendo Switch καλεί και για μια ξεχωριστή σειρά από εορτασμούς. Ως WWE Superstar και ηθοποιός που είναι τόσο ευέλικτος όσο και το ίδιο το Nintendo Switch, ο ερμηνευτής που είναι και ο ίδιος του οπαδός της Nintendo είναι το κατάλληλο άτομο για να ξεκινήσει το συγκεκριμένο tour.

Το Nintendo Switch κυκλοφορεί στις 3 Μαρτίου με τιμή €339.