Ο Kojima αποκάλυψε το λόγο που θα αποφύγει τη δημιουργία horror παιχνιδιού στο μέλλον 

"Τρομάζω πολύ εύκολα... και μου φέρνουν εφιάλτες"

Ο Kojima αποκάλυψε το λόγο που θα αποφύγει τη δημιουργία horror παιχνιδιού στο μέλλον

Σε μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη προχώρησε ο Hideo Kojima αναφορικά με το εάν σκοπεύει να βουτήξει ξανά στα ύδατα του horror genre, στα οποία με την πρώτη του κιόλας απόπειρα μαζί με τον Guillermo Del Toro, με το θρυλικό πλέον P.T. demo του Silent Hills, άφησε τη δική του σφραγίδα. Ο δημιουργός του άκρως αναμενόμενου Death Stranding αποκάλυψε στο IGN τους λόγους που δεν πρόκειται για φτιάξει κάποιο horror παιχνίδι, τουλάχιστον για αρκετό καιρό ακόμη.

"Τρομάζω πολύ εύκολα. Πράγματι, αυτό ίσχυε και για τους Alfred Hitchcock και Steven Spielberg. Γιατί αυτοί τρομάζουν εύκολα και επειδή το ίδιο παθαίνω και εγώ, είναι γεγονός πως μας είναι εύκολο να φτιάξουμε κάτι που να τρομάζει, επειδή αντιλαμβάνομαι τι είναι τρομακτικό." Και συνέχισε: 

Όμως μέσα από αυτή τη διαδικασία, φανταζόμαστε συνεχώς τρομακτικές καταστάσεις, οπότε καταλήγω να έχω εφιάλτες. Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλω να κάνω άλλο horror παιχνίδι. 

Αποκάλυψε κιόλας πως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να τρομάξει κανείς είναι να τους δείξει κάτι που είναι "λιγάκι ασυνήθιστο": 

Λιγάκι ασυνήθιστο, αλλά εκ πρώτης όψης, δεν ξέρουν τι είναι αυτό που το κάνει ασυνήθιστο. όταν κάνει κάτι σαν και αυτό, συγχύζει το μυαλό και γίνεται τρομακτικό για το άτομο που το βλέπει.

Προσθέτοντας στο τέλος πως και το στοιχείο του αγνώστου ενισχύει τον τρόμο. 

 

8 comment(s)

End of content

No more pages to load