We Happy Few: Επιλέξτε ανάμεσα σε 3 διαφορετικά playstyles

Απολαύστε το παιχνίδι ανάλογα με τα γούστα σας
19 Ιανουαρίου 2017 15:51
We Happy Few: Επιλέξτε ανάμεσα σε 3 διαφορετικά playstyles

Τα διαφορετικά playstyles του We Happy Few εξήγησε η ομάδα ανάπτυξης Compulsion Games μέσα από ένα νέο βίντεο. Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν τα:

Explorers (Birdwatcher): Αφορά τους παίκτες οι οποίοι θέλουν να απολαύσουν την ιστορία, να εξερευνήσουν τον κόσμο και να μην ξοδεύουν πολύ χρόνο ψάχνοντας για τροφή και νερό ώστε να επιβιώσουν και γενικά δεν ψάχνουν μία επίπονη πρόκληση μάχης.

Adventurers (Downer): Αυτοί οι παίκτες προτιμούν ένα πιο ισορροπημένο gameplay με κάποια πρόκληση αλλά όχι πάρα πολύ δυσκολία. Μπορεί να ενδιαφέρονται ή και όχι για τον τομέα της ιστορίας. Σε αυτό το setting το παιχνίδι είναι μία μίξη επιβίωσης και παραδοσιακών στοιχείων δράσης - αρκετά παρόμοιο με το παιχνίδι που βρίσκεται playable αυτή την στιγμή.

Survivors (Vigilante): Αυτοί οι gamers προτιμούν τις πιο hardcore πτυχές των παιχνιδιών επιβίωσης και αγαπούν την τιμωρία έχοντας ως κίνητρο την πρόκληση. Σε αυτή την ρύθμιση, το παιχνίδι αυξάνει τη σημασία και τις απαιτήσεις των μηχανισμών ενός παιχνιδιού επιβίωσης.

Το We Happy Few βρίσκεται αυτή την στιγμή διαθέσιμο σε PC μέσω Steam Early Access και Xbox One μέσω του preview προγράμματος. Η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για το 2017 αποκλειστικά στις δύο προαναφερθείσες πλατφόρμες.