Φήμη: Το Dark Souls 3 "τρέχει" στο Nintendo Switch

Με τη From Software να σκέφτεται μια επανακυκλοφορία της τριλογίας
07 Δεκεμβρίου 2016 19:24
Φήμη: Το Dark Souls 3

Νέες φήμες έρχονται στην επιφάνεια από το μέτωπο του Nintendo Switch, από την γνωστή insider για τα θέματα της Nintendo, Laura Dale. Σύμφωνα με μια από τις πηγές της, η From Software κατάφερε να τρέξει το Dark Souls 3 στο Nintendo Switch σε ένα ικανοποιητικό από πλευράς επιδόσεων επίπεδο. Ακόμη, η εταιρία δεν έχεi δεσμευτεί σε μια κυκλοφορία του, αλλά συζητιέται η οικονομική βιωσιμότητα μιας επανακυκλοφορίας των τριών Dark Souls με τα DLC στο Switch. 

Η ανάπτυξη του port γίνεται εδώ και αρκετούς μήνες από μια μικρή ομάδα στη From Software, με την εταιρία να αναμένει στατιστικά και δεδομένα πωλήσεων πριν δεσμευτεί στην παραγωγή του port. Το πλάνο, σύμφωνα πάντα με την πηγή της Dale, λέει πως σχεδιάζεται μια επανακυκλοφορία στο Switch -εφόσον δοθεί το πράσινο φως- την ίδια μέρα με την GOTY έκδοση του Dark Souls 3 στα PS4, Xbox One και PC.

Να τονίσουμε πως όλα τα παραπάνω ανήκουν στη σφαίρα των φημών και συνιστούμε να τα λάβετε με κάθε επιφύλαξη. Πως σας φαίνεται η επανακυκλοφορία των Souls στη νέα υβριδική πλατφόρμα της Nintendo;