H Ellie θα είναι η πρωταγωνίστρια του The Last of Us Part II

Και ο Gustavo Santaolalla επιστρέφει για τη μουσική του sequel
04 Δεκεμβρίου 2016 14:23
H Ellie θα είναι η πρωταγωνίστρια του The Last of Us Part II

Η βόμβα του PlayStation Experience 2016 χωρίς καμία αμφιβολία ακούει στο όνομα The Last of Us Part II και η Sony διεξήγαγε ένα ειδικό panel στο event όπου οι Neil Druckmann (Creative Director της Naughty Dog), Ashley Johnson (Ellie) και Troy Baker (Joel) μίλησαν για το παιχνίδι σε ένα 40λεπτο Q&A. Εκεί, μάθαμε αρκετές ζουμερές πρώτες πληροφορίες για το άκρως αναμενόμενο sequel, όπως το ότι η Ellie θα είναι η πρωταγωνίστρια και άρα ο playable χαρακτήρας του τίτλου. Η Ellie είναι πλέον 19 χρονών, βρισκόμαστε λίγα χρόνια μετά το τέλος του πρώτου παιχνιδιού και όσον αφορά το gameplay θα έχει διαφορετική αίσθηση λόγω αυτής. 

Ο Druckmann ανέφερε πως ενώ το θέμα του πρώτου παιχνιδιού ήταν η αγάπη μεταξύ του Joel και της Ellie, το θέμα του sequel είναι το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή το μίσος και απευθύνθηκε στο κοινό λέγοντας να τους εμπιστευθεί για την συνέχεια της ιστορίας γιατί το αγαπούν όσο και οι fans. Μια ακόμη ενδιαφέρουσα πληροφορία είναι πως η σκηνή που είδαμε στο συγκλονιστικό πρώτο trailer, γυρίστηκε σχεδόν δύο χρόνια πριν. 

Μια πολύ σημαντική ανακοίνωση ήταν το γεγονός πως ο μοναδικός Gustavo Santaolalla θα επιστρέψει στο Part II για να το ντύσει με τις υπέροχες νότες του και έπαιξε ένα concept art trailer, που περιείχε ένα δείγμα από τη νέα μουσική που συνέθεσε ο Αργεντινός συνθέτης. 

Επίσης, παρουσιάστηκε και ένα video με την εξελιγμένη performance capture τεχνολογία της Naughty Dog.

 Το The Last of Us: Part II είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης και δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας. Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε ολόκληρο το panel.