Τουλάχιστον μέχρι το 2020 η υποστήριξη του Street Fighter V

Αυτό υποστηρίζουν οι παραγωγοί του παιχνιδιού
25 Νοεμβρίου 2016 14:03
Τουλάχιστον μέχρι το 2020 η υποστήριξη του Street Fighter V

Μια νέα και ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσαν οι παραγωγοί του Street Fighter V, Yoshinori Ono και Tomoaki Ayano στο Famitsu. Σε αυτή, μοιράστηκαν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μέλλον του Street Fighter V και την υποστήριξη της Capcom για αυτό. Συγκεκριμένα, ο Ono θεωρεί πως ο τίτλος μπορεί να υποστηριχθεί για ακόμη τέσσερα χρόνια, μέχρι το 2020. Πιο αναλυτικά:

"Είπα στην αρχή πως είδαμε μεγαλύτερο αριθμό από παίκτες στα τουρνουά σε σχέση με την Street Fighter 4 εποχή, αλλά θα θέλαμε να αυξήσουμε αυτό το νούμερο ακόμη περισσότερο. Όσο περισσότεροι άνθρωποι συμμετέχουν, τόσο μεγαλύτερα τουρνουά μπορούμε να κάνουμε και περισσότεροι άνθρωποι πρόκειται να τα παρακολουθήσουν, κάτι το οποίο συνδέεται άμεσα με τις πωλήσεις μας και αυτό θα αποφασίσει για το μέλλον".

Τέλος, όταν ο παραγωγός ερωτήθηκε για το αν η Capcom εργάζεται σε κάποιο άλλο fighting παιχνίδι δεν έδωσε κάποια υπεύθυνη απάντηση, αλλάζοντας θέμα λέγοντας πως "υπάρχει αρκετή δουλειά για να στερεοποιηθεί το Street Fighter V ως eSports τίτλος".