Κάτω των προσδοκιών οι πωλήσεις του COD: Infinite Warfare

Ενώ τα Pokemon Sun/Moon σπάνε ρεκόρ
24 Νοεμβρίου 2016 01:46
Κάτω των προσδοκιών οι πωλήσεις του COD: Infinite Warfare

Μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων ηλεκτρονικών βιντεοπαιχνιδιών του εξωτερικού, ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 29 Οκτωβρίου. Ο λόγος γίνεται για το GameStop, το οποίο με την ανακοίνωσή του αποκάλυψε μερικά πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με την εμπορική πορεία διαφόρων παιχνιδιών στην συγκεκριμένη αλυσίδα καταστημάτων και για το ενδιαφέρον των πελατών του για το Nintendo Switch.

Ακολουθούν μερικά από τα στατιστικά που αποκάλυψε το GameStop:

  • Τα Pokemon Sun και Moon είναι οι τίτλοι με την καλύτερη απόδοση για το κατάστημα αυτό τον χρόνο. Τα preorders τους είναι περισσότερα από κάθε άλλο παιχνίδι τα τελευταία πέντε χρόνια.
  • Οι πωλήσεις του Call of Duty: Infinite Warfare είναι κάτω των προσδοκιών.
  • Το PS4 Pro έχει κάνει δυνατή αρχή, ενώ οι πωλήσεις του PS VR είναι καλές, αφού μένουν στα ράφια για 10 μέρες κατά μέσο όρο.
  • Το 27% των μελών των GameStop' PowerUp Rewards που έχουν ενημερωθεί για το Nintendo Switch, σκοπεύουν να αγοράσουν την κονσόλα. Το συγκεκριμένο στατιστικό είναι παρόμοιο με το ενδιαφέρον για το Xbox One, όταν είχε ανακοινωθεί αντίστοιχα η κονσόλα. Μάλιστα το κατάστημα σημειώνει πως το νούμερο ενδέχεται να αυξηθεί τον Ιανουάριο έπειτα από το event της Nintendo.