Δημιουργήστε το δικός σας βασίλειο στο Ni No Kuni II

Νέα συνέντευξη αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι
31 Οκτωβρίου 2016 11:44
Δημιουργήστε το δικός σας βασίλειο στο Ni No Kuni II

Από την στιγμής ανακοίνωσης του Ni no Kuni II: Revenant Kingdom στο PlayStation Experience 2015, έχει περάσει αρκετός καιρός χωρίς να έχουν δημοσιευθεί κάποιες πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο παιχνίδι της Leve-5. Αυτή την παύση πληροφοριών έρχεται να σταματήσει ο CEO της εταιρίας, Akihiro Hino, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Vandal.net αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες για το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ίδιο, στο sequel "θα μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας βασίλειο".

"Θα υπάρχουν πολλά νέα χαρακτηριστικά. Από το γεγονός και μόνο πως προχωρήσαμε από το PlayStation 3 στο PlayStation 4, δεν θα είναι ένα απλό RPG και θα εισάγει ένα νέο σύστημα το οποίο θα επικεντρώνεται στην δημιουργία βασιλειών.  Επομένως, ναι, θα υπάρχουν πολλές διαφορές".

Στην συνέχεια, όταν ο CEO ερωτήθηκε σχετικά με το αν η εταιρία ενδιαφέρεται να αναπτύξει παιχνίδια και στο νέο Nintendo Switch απάντησε:

"Σχεδιάζουμε να φτιάξουμε παιχνίδια για το Nintendo Switch, αλλά θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό να βρούμε το καλύτερο τρόπο έτσι ώστε να αξιοποιήσουμε πλήρως την κονσόλα. Για αυτό τον λόγο, δεν θα έχουμε κάποιους τίτλους στο launch της, αλλά θα δουλέψουμε σε αυτό μόλις καταλάβουμε πως θα ακριβώς να το χρησιμοποιήσουμε".

Το Νι Νο Kuni II: Revenant Kingdom βρίσκεται σε ανάπτυξη για το PlayStation 4, χωρίς να έχει δοθεί μέχρι στιγμής κάποια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας.