Ο Hideo Kojima σχολιάζει το Metal Gear Survive

Τονίζοντας πως δεν έχει καμία σχέση με την ανάπτυξη του
18 Σεπτεμβρίου 2016 15:01
Ο Hideo Kojima σχολιάζει το Metal Gear Survive

Ο Hideo Kojima παρευρέθηκε στο Tokyo Game Show 2016, έπειτα από την απουσία του τον περασμένο χρόνο και απάντησε σε μερικές απορίες των οπαδών της σειράς Metal Gear, καταρρίπτοντας τις φήμες που τον ήθελαν να εμπλέκεται με την ανάπτυξη του Metal Gear Survive. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων τόνισε πως ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με την ανάπτυξη του παιχνιδιού και δεν ξέρει πως θα μπορούσαν να εμφανιστούν zombies σε έναν τέτοιο κόσμο.

Παρακάτω ακολουθούν οι σχετικές δηλώσεις που έγιναν μέσα από τον επίσημο ιαπωνικό λογαριασμό της  Kojima Productions στο Twitter, μεταφρασμένες από την ιαπωνική γλώσσα στα αγγλικά, με την χρήση του Google Translate.

“That is incorrect. I’m not involved at all, and I don’t know anything about it. Personally speaking, Metal Gear Solid is espionage to me, political fiction.”

 “I don’t think zombies would appear in such a world.” (Kojima). “I never heard anything about that from [Kojima]. Personally, I consider Metal [Gears] to be bipedal weapons. I wonder if they’ll appear.” (Yoji Shinkawa). “A Metal Gear without a Metal [Gear]? That’s the Famicom version lol.”